Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87

A filmvetítő (2019)

El proyeccionista
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
petera050   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

José María Cabral igen tehetséges rendező, mesteri, ahogyan a magányt, az idő múlását, a karaktereket ábrázolja. Valójában két utazást láthatunk, az egyik a fizikai, a másik pedig a mentális, s az a finomhangolás, ami a kettőt összeköti, na az teszi zseniálissá és nagybetűs filmmé A filmvetítőt.

 
Firencz   2019. 04. 07.

Valójában abban reménykedtem, hogy egy romantikus film kerekedik ki az egészből, de a történet végig kitartotta azt a fajta feszültséget, amely már az elejétől fogva jellemezte. Szerintem ez nagyon ritka manapság, egy igencsak jó thrillert sikerült összehozni.


 
Alphik   2019. 08. 27.

Fuh, hát nem egy könnyű falat, de ettől függetlenül szerintem nagyon kötelező darab. Kellett hozzá némi türelem, de nagyon kárpótol a film érte!

 
SuperBoi   2019. 03. 02.

Álmodozóknak való film, olyanoknak, akik képesek átérezni Elisio magányát. Számomra túlságosan melankolikus, néha vontatottan halad csak a cselekmény.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.