Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Én, a séf (2012)

Comme un chef
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
Videók
Én, a séf
 
TomÁcs   2019. 09. 19.

legújabb vélemény

Jean Renot mindig valami kemény storyban láthatjuk. Ez a szerep kicsit távol állt tőle, de szerintem jól hozta a karaktert.

 
indingo   2019. 08. 16.

Könnyed francia vígjáték, kicsit bemutat a gasztronómia világának. Imádtam, ahogy a főhős hol kakukkfüvemnek, hol boróka bogyómnak, hol csicsókámnak hívta a szerelmét.


 
Lonka   2017. 07. 31.

Nem mondom, hogy Jean Reno legjobb filmje, kicsit mást szoktunk meg tőle. Egynek nem rossz a film, sokat nem kell tőle várni, de néhol meglepően humoros.

 
doroffee   2016. 02. 15.

Imádtam ezt a filmet. Mondjuk ln nagy rajongója vagyok a francia vígjátékokinak, és ez hozta azt, amit elvártam tőle. Bájos volt, könnyed, kedves humorú. Az olyan apró finomságokat nagyon bírtam benne, mint hogy Jacky a párját folyton ételneveken szólítja :).

 
Curacao86   2015. 06. 23.

A francia, humor, hangulat, íz világ, életérzés teljesen átérezhető ebben a gasztro-vígjátékban. Könnyed, laza és annak ellenére, hogy francia film, még élvezhető is. Kellő mennyiségű dráma, lazaság és kaja egy helyen.

 
Ragemarci   2015. 11. 20.

A molekuláris/japán jelenetek eléggé lerontják az egyébként tökéletes vasárnap délutáni hangulatú gasztro-komédiát.

 
Regi82   2015. 11. 18.

Igazi étvágygerjesztő film :) Egyszer nézhető könnyed francia vígjáték. A legjobban a japános részt kedveltem,több ilyen kellett volna a filmbe és akkor jobban tetszett volna,de azért így se volt rossz.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.