Amennyiben valaki nem látta a Netflix teljesen azonos témában forgatott sorozatát a Narcos-t, akkor talán még tetszhet is neki. Sajnos azonban a Narcos minden tekintetben jobban kidolgozott és izgalamasabb mű, az Escobar legfeljebb egy gyenge trailer melllette.
Hát, nem tudom, én abszolút jobbra számítottam, azt azért hozzá kell tenni, hogy eléggé rutinos szerkesztésű film, legalábbis elég sok a klisé, ettől eltekintve szerintem piszkosul szórakoztató. Csakis ajánlani tudom!
Szerintem Javier Bardem egyik legjobb alakítása, amit ebben a filmben láthattam. Van benne valami zseniálisan félelmetes, ami talán egy kissé háttérbe szorítja magát a film sztoriját, ez persze nem gond, de a Narcos után én nem hittem volna, hogy jobban fel lehet dolgozni ezt a témát, de ezek szerint lehet.
na igen, Javier Bardem és Penelope Cruz maximálisan hozzák, amit várunk két ekkora sztártól, de a cselekmény ettől még sajnos igen-igen vontatott, a történetmesélés számomra egy kudarc, ráadásul 2 órában... legalább 40 percet ki lehetne vágni ebből a filmből.