Escobar

Loving Pablo

2018.10.20 Marcsitesója

Amennyiben valaki nem látta a Netflix teljesen azonos témában forgatott sorozatát a Narcos-t, akkor talán még tetszhet is neki. Sajnos azonban a Narcos minden tekintetben jobban kidolgozott és izgalamasabb mű, az Escobar legfeljebb egy gyenge trailer melllette.

2018.07.25 Phalanx

Hát, nem tudom, én abszolút jobbra számítottam, azt azért hozzá kell tenni, hogy eléggé rutinos szerkesztésű film, legalábbis elég sok a klisé, ettől eltekintve szerintem piszkosul szórakoztató. Csakis ajánlani tudom!

2018.07.20 Bernie

Szerintem Javier Bardem egyik legjobb alakítása, amit ebben a filmben láthattam. Van benne valami zseniálisan félelmetes, ami talán egy kissé háttérbe szorítja magát a film sztoriját, ez persze nem gond, de a Narcos után én nem hittem volna, hogy jobban fel lehet dolgozni ezt a témát, de ezek szerint lehet.

2018.07.22 doobie

na igen, Javier Bardem és Penelope Cruz maximálisan hozzák, amit várunk két ekkora sztártól, de a cselekmény ettől még sajnos igen-igen vontatott, a történetmesélés számomra egy kudarc, ráadásul 2 órában... legalább 40 percet ki lehetne vágni ebből a filmből.

2018.07.21 Lowcash

Két ilyen remek színészt elpazarolni egy ilyen semmitmondóan üres, gyenge filmre egyenesen vétek. Az Escobar sajnos egy túlságosan feledhető, súlytalan film lett, amit talán még a Bardem és Cruz rajongóknak sem lehet feltétlenül ajánlani.

2020.01.21 TeeRPaaK

ott van a szeren :D