Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
3
Videók
A bőrömben
 
doktorfaust   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

Egy igencsak fajsúlyos témát rak le elénk a film, amit elképesztően ütősen tálal. olyan határokat feszeget, amit korábban nem is igazán láttam egyetlen egy másik filmnél sem, talán még a Romper Stomper az, ami megemlíthető itt, de az teljesen más kategória megint csak. A bőrömben nem igazán engedi ki a kezei közül a nézőjét, és még a megnézése után is jó sokáig vele marad.

 
WaldyxMan   2020. 01. 12.

Vao, ez a film egyszerűen zseniális. Azt gondoltam, hogy valami egyszerű, hatásvadász sztorit kapok majd, de nem. Ez a történet annyira durva, hogy csak kapkodtam a fejemet, és még jó sokáig kellett emésztenem a látottakat. Az a pláne benne, hogy a mélyebb mondanivalója úgy érzem, még ma is aktuális. Ezt gyerekek, mindenképpen látni kell!


 
Sniper   2019. 12. 29.

Ez a film vajon miért nem kapott Oscart? Messze a legjobb film, amit valaha láttam, na meg a témája is igencsak mellbevágó. Nagyszerűen érzékelteti, hogy lehet gajra vágni egy ember életét "pusztán azzal", hogy nem kap szeretetet és törődést. Az első része nagyon megrázó volt, sírva néztem, hogy szenved szegény kisfiú, majd, miután csatlakozott a skinheadekhez, óriási dühöt és sajnálatot éreztem. Óriási érzelmi hullámvasút az egész film, szinte készteti az embert, hogy gondolkodjon el rajta, mennyivel szerencsésebb, mint ezek a számkivetett gyerekek, akik a jobbnak ígérkező jövő helyett megaláztatást és kirekesztést kaptak.

 
nobody.zero   2018. 10. 02.

Nehéz szavakat találni, ezt a filmet egyszerűen látni kell. De vigyázat! Nagyon mély, és nehéz szabadulni tőle, az a fajta dráma, aminek a cselekménye még napokkal a megnézése után is ott motoszkál a néző fejében, újabb és újabb miérteket felvetve.

A film 2 011 630 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 281 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film cselekménye az író-rendező Adewale Akinnuoye-Agbaje gyerekkorán alapszik.

(hp)
 

A Farming a 2019-es Edinburgh-i Filmfesztiválon elnyerte a Michael Powell Award-ot.

(hp)
 

A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2018. szeptember 8-án.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A Farming a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 44 százalékon áll (2019. december).

(hp)
 

A Farming Adewale Akinnuoye-Agbaje első egészestés mozifilmje.

(hp)
 
Elképesztően drámai sors – szájbarágós, kiszámítható tálalásban. több»
 
De, aki azt gondolná, hogy ennek a filmnek a központi témája a feketék gyűlölete, az angol skinhead bandák bemutatása, az rossz nyomon jár. Bár a film alapja valóban ennek a kettőnek az együttesén alapszik, a mondanivalója mégis másról szól. több»
 
A cselekmény az első perctől kezdve megállás nélkül zúdítja ránk a lelket és szívet egyaránt földbe tipró jeleneteket, így a film végére alaposan megtépáz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.