Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

A bőrömben (2018)

Farming
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók

Galéria (12)

Videók (3)

 
István   2020. 01. 13.

legújabb vélemény

0

Egy igencsak fajsúlyos témát rak le elénk a film, amit elképesztően ütősen tálal. olyan határokat feszeget, amit korábban nem is igazán láttam egyetlen egy másik filmnél sem, talán még a Romper Stomper az, ami megemlíthető itt, de az teljesen más kat... több»

 
WaldyxMan   2020. 01. 12.

0

Vao, ez a film egyszerűen zseniális. Azt gondoltam, hogy valami egyszerű, hatásvadász sztorit kapok majd, de nem. Ez a történet annyira durva, hogy csak kapkodtam a fejemet, és még jó sokáig kellett emésztenem a látottakat. Az a pláne benne, hogy a m... több»

 
Gyula   2019. 12. 29.

0

Ez a film vajon miért nem kapott Oscart? Messze a legjobb film, amit valaha láttam, na meg a témája is igencsak mellbevágó. Nagyszerűen érzékelteti, hogy lehet gajra vágni egy ember életét "pusztán azzal", hogy nem kap szeretetet és törődést. Az első... több»

 
nobody.zero   2018. 10. 02.

0

Nehéz szavakat találni, ezt a filmet egyszerűen látni kell. De vigyázat! Nagyon mély, és nehéz szabadulni tőle, az a fajta dráma, aminek a cselekménye még napokkal a megnézése után is ott motoszkál a néző fejében, újabb és újabb miérteket felvetve.

A film összbevétele 80 035 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 011 630 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 281 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film cselekménye az író-rendező Adewale Akinnuoye-Agbaje gyerekkorán alapszik.

(hp)
 

A Farming a 2019-es Edinburgh-i Filmfesztiválon elnyerte a Michael Powell Award-ot.

(hp)
 

A film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt 2018. szeptember 8-án.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A Farming a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg 44 százalékon áll (2019. december).

(hp)
 

A Farming Adewale Akinnuoye-Agbaje első egészestés mozifilmje.

(hp)
 
Elképesztően drámai sors – szájbarágós, kiszámítható tálalásban. több»