Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
Videók
 
johndoe83   2018. 07. 21.

legújabb vélemény

Az egyik legjobb a műfajban. Ha a sorozatot akarnád megnézni, előbb ezt nézd meg! Akkor már érteni fogod, hogy ez miért jobb.

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

Sok helyről lehet ismerős az alapsztori: Egy szórakoztatásra kitalált központban balul ütnek ki a dolgok és elszabadul a pokol. A megvalósítás szerintem egész jó lett. Brynner tökéletes volt a gyilkoló robotként, így a folytatásban ( Eljövendő világ (1976) ) is eljátsza ezt a szerepet.


 
Thibo84   2016. 10. 29.

Egész tűrhető a film, igaz, hogy a robotok miért lázadnak fel, arra nem adnak választ konkrétan, arra a nézőnek kell rájönnie.

 
Nemrég indult el az HBO új slágersorozata a Westworld, amelynek nyitánya annyira lenyűgözött minket, hogy úgy gondoltuk ideje foglalkozni annak előzményeivel is. Így újra elővettük Michael Crichton klasszikus filmjét, illetve annak kevésbé ismert folytatását, és a filmek alapján készült rövid életű – első – TV sorozatot is közelebbről megvizsgáltuk. több»

A film összbevétele 10 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.