Nagyszerű és humoros történet :D Van, hogy végig nevetnéd a jelenetet, de van,hogy legszívesebben sírnál rajta. A főhös mindent kimond ami az eszébe jut vagy amit az anyukája mondott :) Bár olvasni még nem volt alkalmam ezt a művet, remélem arra is hamar sor kerül.
Hihetetlenül jó film!!Egyszerűen imádom mindent tud amit egy filmnek tudnia kell: megnevettet, megríkat, elgondolkodtat... Tom Hanks színészi alakítása meg egy csillagos ötös!! Az Oscart sem véletlenül kapta meg... Amit ez az ember produkál.. Kötelező film!
Megunhatatlan, akár huszadszorra is megnézném! :) Tom Hanks nagyszerűen alakított, az egész film úgy zseniális, ahogy van. Aki nem látta, mindenképp pótolja.
Egyik kedvenc filmem. Tom Hanks hatalmasat alakít benne. Aki szereti az elgondolkodtató filmeket, annak csak ajánlani tudom.
20 éves film, de örök klasszikus marad. Ma is megnéztem, és most is ugyanúgy tetszik, mint első alkalommal. Humoros, hangulatos, drámai, de leginkább szívmelengető alkotás, amit ha néz az ember, közben önmagát is átértékeli. Szóval köszönet érte az e... Több
Egy ilyen életutat tényleg csak ennyi féle filmstílus egybegyúrásával lehetett megmutatni. Van benne drámától kezdve, háborún keresztül romantikáig minden. Lenyűgöző alkotás.
Tom Hanks a kedvenc színészem (annak ellenére, h a Captain Philips-en kívül mostanság nem nagyon jött filmje). Annyi sok jó filmje van egyébként régebbről, amiket nem lehet egyszerűen megunni. Ráadásul olyan filmek, amik teljesen különbözők, teljesen... Több