Megunhatatlan, akár huszadszorra is megnézném! :) Tom Hanks nagyszerűen alakított, az egész film úgy zseniális, ahogy van. Aki nem látta, mindenképp pótolja.
Mindenki tud belőle idézni, Tom Hanks zseniálisat alakít benne. Nem is tudom, van-e olyan, aki filmet néz, és ne tudná mi a leghíresebb mondata. Benne van szerintem az 5 legjobb Hanks filmben, tetszik, ahogy más megközelítésből mutatnak egy férfit.
Egyik kedvenc filmem. Tom Hanks hatalmasat alakít benne. Aki szereti az elgondolkodtató filmeket, annak csak ajánlani tudom.
Egy ilyen életutat tényleg csak ennyi féle filmstílus egybegyúrásával lehetett megmutatni. Van benne drámától kezdve, háborún keresztül romantikáig minden. Lenyűgöző alkotás.
Tom Hanks a kedvenc színészem (annak ellenére, h a Captain Philips-en kívül mostanság nem nagyon jött filmje). Annyi sok jó filmje van egyébként régebbről, amiket nem lehet egyszerűen megunni. Ráadásul olyan filmek, amik teljesen különbözők, teljesen... Több
Tom Hanks legjobb filmje. Nem tudom elégszer megnézni, némelyik jelenet még ma is megríkat. Örök kedvencem marad.
Tom Hanks legjobb filmje. Nem tudom elégszer megnézni, némelyik jelenet még ma is megríkat. Örök kedvencem marad, csak ajánlani tudom mindenkinek.