Fuss foresz fuss! :D Nagyon király film. Sokat lehet tanulni belőle. Nagyon jó jelenetek vannak benne. Szerintem nagyon jól megcsinálták. Mindenkinek meg kell nézni legalább egyszer! :D
nagyon jól bemutatja a film az autisták egyik csoportjának világát, mind ezek mellett vicces is, az események is jól követik egymást, legalább egyszer nézzétek meg :)
A valaha volt egyik legjobb film Robert Zemeckis rendezőtől. Tulajdonképpen mindenki megtalálhatja benne azt amit szeret. Kaland, akció, humor, rengeteg idézhető szöveg, könnycsatornáinkat megdolgoztató dráma, remek alakítások, az élen Tom Hanks-el. ... Több
Megunhatatlan! :) Rengetegszer láttam! :) Talán először a suliban és már akkor is tetszett! :) Ajánlom mindenkinek! :) Igazán egyedi, remek története van, Hanks óriási alakítást hozott.
Alapmű Tom Hanks kiváló alakításával, az oscart sem a semmiért osztogatják. A történet magával ragadó,a karakterek hatalmas fejlődésen mennek keresztül, sok-sok dráma és humor.
Sokáig idegenkedtem megnézni, mert hallottam, hogy szomorú, de nem bántam meg. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a közelmúlt történelme, mert ebben jelen van kicsit humorosan tálalva.
A film minden perce érdekes volt és minden perce lekötött. A történet egyszerű, de mégis nagyszerű és nagyon tanulságos. Tom Hanks alakítása pedig zseniális, imádom ezt a színészt.
7-8 éves lehettem amikor elsőnek láttam , már akkor elvarázsolt ez a film .Sokkal jobban tetszett mint az akkor menő Schwarzenger,Stalone filmek. Talan ez a film formalta meg az ízlésemet , köszönöm neki:)
Végtelenül szép film egy kedves, bugyuta emberkéről, aki nagyon sok "kalandba" kerül. Nem lehet nem szeretni ezt a filmet szerintem. Megható és vicces is egyben. Örök klasszikus.
Tom Hanks az egyik kedvenc színészem, és ez is egy olyan film, amit ha megnézel akkor több leszel. Olyan keserédes az egész, de pont ettől jó.
Ebben a filmben láttam először Tom Hanks-t. Mit ne mondjak, nem volt egy rossz élmény, de jó se. A tűrhető filmek kategóriájába sorolnám. Nem lett a kedvencem, de embere válogatja.