Egyszerűen imádom.Már többször láttam,nem lehet megunni. :D Kultikus darab, megható, igazán aranyos történet Tom Hanks nagyszerű alakításával.
Alapmű! Érdemes megnéznie mindenkinek, annyira sokrétű és mozgalmas.. kiváló minden korosztály számára. Tom Hanks legjobb alakítása! Ajánlom mindenkinek!
Kultikus darab, megható, aranyos karakterekkel és Tom Hanks utánozhatatlan, Oscart érő alakításával.
Zseniálisan sikerült film Ha egy jó filmet szeretne megnézni annak ajánlani tudom ezt a filmet Nálam maximum pontszámot ért el
Hihetetlenül jó film! Bemutatja egy ember akaraterejét, küzdését. Nem törődik azzal mit tart a másik ember helyesnek, megy a saját feje után és ezért lesz különleges. Akárhányszor meg lehet nézni! Csodálatos film Tom Hanks remek alakításával.
Igazi filmklasszikusnak tartom amit mindnekinek egyszer legalább ajanlatos megnezni. A tortenete valami csodalatos es elgondolkoztato. Tom Hanks alalkitasa kimagaslo, egy ilyen karaktert ilyen atelessel nem egyszeru eljatszani szerintem.
Fuss Forest, fuss, és mi futunk veled! De többször, nem elég egyszer. Aki nem ismeri az USA újkori történelmét, hát kis ízelítőt kap belőle, nemcsak háborús témában. Hanks zseniális.
Érzelmes, szomorú, pozitív. Bemutatja, hogy az életben nem a pénz a legfontosabb és nem kell a boldogsághoz.