Forrest Gump

Forrest Gump

2015.03.06 mjocika76

Nagyon jó film mely elsősorban Tom Hanks emlékezetes alakítása és az általa átélt élményeken keresztül megvilágított történelem bemutatása miatt marad szívbemarkolóan emlékezetes.

2015.02.19 Bakonúr

Nagy kedvencem! Nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudom.

2019.02.19 Nádudvari Lány

Kötelező darab!

Kihagyhatatlan filmélmény, többször nézhető. Aki szereti a kicsit komolyabb, de ugyanakkor humorral fűszerezett filmeket, annak jó szívvel ajánlom.

2016.10.08 Szerzsi

Hihetetlenül jól alakítja Tom Hanks a szereplőt. Sírtam, nevettem. Zseniális. A borsó meg a héja. Mindenki erre vágyik.

2015.05.02 Adabanya

Valóban Hanks óriási alakítást nyújt ebben a filmben, nekem is nagyon régi kedvencem. Azóta sokszor megnéztem már, és mindig élvezem. A karakterek, a színészek, a sztori mind-mind nagyon eltalált. És igen, így valóban könnyebb lenne a világ - az élet... Több

2024.07.16 Zoltán409237

Kihagyhatatlan, de tényleg

Már aki érti, mi a szeretet lényege, és tudja, mi az: küzdeni valamiért.

2019.09.25 Kiss László

Bevallom oszinten 12, nekifutasra tudtam vegignezni. Csak addig jutottam evekig: Fuss Forest fuss! Lehet hogy megfelelo lelkiallapotban kell lenni?

2018.05.22 Stefän

Tom! Ez egy zseniális és elgondolkodtattó film! Vicces s szomorú is! A rendezőt is érdemes dícsérni!!! Kíváló alkotás!

2015.03.27 Zizzencs

Zseniális film az élet nagy bölcsességeivel fűszerezve, lélekformáló alkotás Tom Hanks óriási, emlékezetes alakításával!

2024.02.23 Sz. János

Fantasztikus film!

Kultikus film, az egyik kedvencem! Nagyon jól bemutatja azt a korszakot, az akkori Amerikát. Véleményem szerint Tom Hanks legjobb alakítása!

2015.03.11 Norbert

Ezt a filmet akárhányszor újra lehet nézni nekem mindig mond valami újat! Ebben a filmben kedveltem meg Tom Hankset, és hát a rendező, Robert Zemeckis is belopta magát a szívembe. Csodálatos film, mindenkinek látnia kell!

2024.03.22 hshs

Kihagythatatlan

Nem hiszem, hogy akad olyan, aki nem találna valamit ebben a filmben, amit a magánénak érez. Gyerek voltam, mikor kijött a film, kb. kétszer-háromszor láttam, utoljára legalább tíz éve, de máig itt vannak előttem jelenetek, konkrét szövegrészek és a hangulata.

2015.02.02 Gombabence01

Rendkívül szép és elgondolkodtató történet. Nem tökéletes, hiszen helyenként hatásvadász, de hibáival együtt szerethető. Tom Hanks egyik legjobb alakítása.

2018.03.17 Johnny B.

Tom Hanks egyik legnagyobb alakítása. Ennyire még karaktert nem szerettem meg,mint Forestet. A történetvezetése, az egész lelkülete, a gyermekies együgyűség, mind mind őszinte élményt nyújt. Ezt látni kell, akár többször is, igaz értékeket képvisel a film.