Forrest Gump

Forrest Gump

2018.03.16 Nagysziszka

Hanks az a színész, akire bármilyen szerepet rá lehet bízni. Géniusz.

2015.10.27 GuitaristGreaser

A Forest Gump remek alkotás, jó történet,színjáték,zenék, olyan események melyek meghatározók a filmben, a legszebb jelenet amikor találkozik a fiával.

2015.06.22 Sanci77

Nagyon szuper alkotás, igazi klasszikussá vált mára. Nagy élmény lesz mindenki számára. Kedvelhető figura, jó színészi alakítás.

2015.04.17 csekebeta

Bár a könyvet nem olvastam de a film szerintem szuper jó lett! Van benne minden,siker,szomorúság,vidámság.A zene a filmet tökéletessé teszi.Ajánlom mindenkinek nézze meg,mert érdemes!

2015.02.10 Openhouse

Tom Hanks egy zseniális színész,egyike a kedvenceimnek. Megható film, bármikor újra tudom nézni, a történet egyszerűen magával ragadó. :) csak ajánlani tudom!

2018.09.09 matetakacs248

Zseniális film!

2017.01.16 Szalai Roland

Egyik kedvenc filmem, gyermekkorom óta. Tom Hanks legjobb alakítása szerintem, korszakokat összekötő csodálatos alkotás.

2016.01.24 George89

Az egyik kedvenc filmem! Tom Hanks-nek zseniális az alakítása. A film nemes egyszerűséggel közöl hihetetlenül mély és komoly dolgokat az életről és halálról; háborúról, gyerekkorról és szerelemről, örömökről és csalódásokról. Csak ajánlani tudom!

2015.10.04 AnnaGranger

Tom Hanks tökéletesen játszotta el Forrest Gump-ot! Egyszerre fogsz nevetni, sírni és elgondolkodni ezen a filmen!Érdemes megnézni!

2015.01.26 bigvica

Ez a film nagyon jól "tanít" az életre!

2018.07.31 EAPonline

Annyira mély őszinte és szerethető ez a film. Igazi klasszikussá vált, nem hiába, szerintem ez a film megérdemli az elismerést.Végig kísérhetjük a kor jelentős eseményeit, egy barátságos karakterrel, aki megérdemli a szeretetet. Mellette sok tragikus... Több

2017.07.18 Keky1313

Sose felejtem el a filmet. Ritkán találni ilyen minőségi filmet, amely nem csak egy dolgot foglal magába, hanem több ezret. Egyszerűen imádtam.

2015.06.23 sorok123

Egy igazán megunhatatlan film. Remek történet amely fantasztikusan van kivitelezve.

2015.04.20 Atix01

Ez a film nekem azért tetszik annyira és azért tartom többször meg nézhetö filmnek mert rengeteg a történés és érzelem amit kapsz a film után.Azt nem mondanám hogy egy okos film mert olyan alap emberi reakciok(érzések) vannak benne amit a hétköznapi ... Több