A Forest Gump remek alkotás, jó történet,színjáték,zenék, olyan események melyek meghatározók a filmben, a legszebb jelenet amikor találkozik a fiával.
Nagyon szuper alkotás, igazi klasszikussá vált mára. Nagy élmény lesz mindenki számára. Kedvelhető figura, jó színészi alakítás.
Bár a könyvet nem olvastam de a film szerintem szuper jó lett! Van benne minden,siker,szomorúság,vidámság.A zene a filmet tökéletessé teszi.Ajánlom mindenkinek nézze meg,mert érdemes!
Tom Hanks egy zseniális színész,egyike a kedvenceimnek. Megható film, bármikor újra tudom nézni, a történet egyszerűen magával ragadó. :) csak ajánlani tudom!
Az egyik kedvenc filmem! Tom Hanks-nek zseniális az alakítása. A film nemes egyszerűséggel közöl hihetetlenül mély és komoly dolgokat az életről és halálról; háborúról, gyerekkorról és szerelemről, örömökről és csalódásokról. Csak ajánlani tudom!
Tom Hanks tökéletesen játszotta el Forrest Gump-ot! Egyszerre fogsz nevetni, sírni és elgondolkodni ezen a filmen!Érdemes megnézni!
Annyira mély őszinte és szerethető ez a film. Igazi klasszikussá vált, nem hiába, szerintem ez a film megérdemli az elismerést.Végig kísérhetjük a kor jelentős eseményeit, egy barátságos karakterrel, aki megérdemli a szeretetet. Mellette sok tragikus... Több
Sose felejtem el a filmet. Ritkán találni ilyen minőségi filmet, amely nem csak egy dolgot foglal magába, hanem több ezret. Egyszerűen imádtam.