Forrest Gump

Forrest Gump

2016.07.06 Bog1

Eredeti és igazi klasszikus film a Forrest Gump. Gyerekkoromban emlékszem nem tetszett, bár akkor még lehet nem is igazán értettem meg a mondanivalóját. Kb. 2 éve újranéztem és azóta ez a kedvenc filmem. Reményt ad az embernek, hogy mindig kűzdeni ke... Több

2016.05.03 irodalmialkotas

Fuss Forest Fuss, de mondhatnám Fuss Dávid Fuss! Nah én is elfutok! Eléggé unalmas!

2015.08.20 Filmzabáló

Kedvenc filmjeim egyike! Zseniális, elgondolkodtató és nagyon megható műalkotás. Tom Hanks... Thanks!

2015.06.30 BuBu

Egy kiváló film, kiváló feldolgozás, egyszerűen nagyon jól sikerült. Tom Hanks szerintem élete alakítását nyújtja ebben a filmben. A humora páratlan, tökéletes!

2015.06.17 szune40

Ugyan a könyvet nem olvastam azonban így is az egyik legjobb Tom Hanks film. Magával ragadó a világa és tetszik az amilyen szemmel a világra tekint. Nem véletlen van az első helyen hisz szuper jó film.

2015.06.08 veszi.peter

Nagyon élveztem ezt a filmet, még amikor anno láttam. Igaz már mindenre nem emlékszem rá, újra kéne néznem, viszont Tom Hanks alakítását nem fogom soha elfelejteni. A film pedig egyszerre vicces és drámai is.

2015.05.06 bambula

Szerintem ez a film mindenkinek mást jelent, és pont ettől jó, nem rágja az ember szájába a mondanivalóját. Van aki utálja Jennyt, van, akinek ez inkább az ő története mint Forresté. Van akinek inkább a történelem érdekes belőle, van akinek az emberi oldala, de mindenképp zseniális.

2015.04.17 KeriPeti

Tom Hanks talán a 90-es évek egyik legmeghatározóbb színésze. Rengeteg jó filmben szerepel, köztük ez is egy olyan alkotás, amit ha megnéz az ember, még sokáig agyal rajta és elgondolkodik a mondanivalóján, a mögöttes, mély tartalmán.

2016.07.22 Igob1

Tom Hanks az egyik legkedvesebb színész számomra, úgyhogy evidens volt, hogy amint tudom megnézem ezt a filmjét is. Az évek során rendgetegszer ismételtem meg és ebből is látszik hogy milyen remek film. Ritka az olyan film ami többedszerre megnézve is ilyen heves érzelmeket tud kiváltani a nézőkből.

2015.05.13 Szeky

Forrest Gump története nagyon aranyos és egyben hihetetlen is. Minden volt ő, csak akasztott ember nem. Nagyon jól végigvezet a film minket nagyobb történelmi eseményeken és annak ellenére, hogy dráma, sok vicces jelenet is van benne. Mindenképpen többször nézős, Tom Hanks egyik legjobb alakítása!

2016.12.15 Maxima

Romantikus dráma kategóriában a jobbak között van. Magával ragadó, érzelmileg megfogó dráma, amiben profin alakítanak a színészek. Kellemes, szórakoztató film.

2015.06.01 *tünde

Nagyon gyönyörű alkotás. Nagyon szép film, rendkívüli történet. Mindenkinek látnia kell. Ennek van mondanivalója, nem úgy, mint a mai sok bugyutaságnak!

2015.01.27 Pillcsi

A filmtörténelem egyik legszebb csemetéje,olyan igazi régi jó film amit bármikor szívesen újra meg újra megnézek :)

2016.07.30 Kardos

A legkedvesebb film ez számomra. A főszereplőt tökéletesen eltalálták és nagyon hihető történet, ami miatt összeszorul a néző szíve a főszereplő élettörténetének átélése során. Szerelmi történetek közül szerintem ez a legjobb, legérzelmesebb. Klasszikus film