A filmtörténelem egyik legszebb csemetéje,olyan igazi régi jó film amit bármikor szívesen újra meg újra megnézek :)
Lebilincselő történetet dolgoz fel a film, mármár mintha igaz lenne olyan érzésünk van a film végére. Pedig azért nagy képtelenség az egész. Tom Hanks miatt 5 csillag
Ez egy igazi, megunhatatlan klasszikus film. Tom Hanks nagyszerűen játszik és kellőképpen azonosul a karakterével. Bámulatos, és kedves alkotás. 5 csillag
Mély mondanivalóval rendelkező, rejtett tartalommal bíró igazi dráma, ami érzelmileg nagyon megfogja a nézőt. Tom Hanks egyik leghíresebb filmje, nem véletlenül, mert nagyon jól alakít benne.
Úgy gondolom,hogy Tom Hanksnek két filmje van amit igazán ki lehet emelni a Számkivetett és ez a Forest Gump. Ez a film megunhatatlan. Tanulságos, elgondolkodtató, meghatja a nézőt, egyszerűen zseniális és némi humor is fellelhető a filmben! Annyira ... Több
Különleges hangulatú, magával ragadó film. Nem véletlenül Tom Hanks egyik legemlékezetesebb és legismertebb filmje. Egyedi a történet elgondolkoztató és érzemileg is hatásos.
A kedvenc filmem. Rendkívül humoros és egyben érzelmes darab. Úgy gondolom, mindenkinek látnia kell, aki megható, elgondolkodtató és pozitív hangulatra vágyik.
Jó film. Tudod egyszerre humoros lenni és olykor meg is hat. A főszereplő alakítása kiváló, de nekem mégis hiányzik valami... olvastam a művet és sajnos szerintem ez a baj, nem igazán adja vissza....
Nem lett a kedvenc filmem, de érdemes megnézni. Nagyon romantikus, bár a regény jobb. És Tom Hanks nagyon jól alakítja a karakterét. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ez a film felejthetetlen! Igazi mondanivalója van elgondolkodasra késztet. Megható és érzelmekre nagyon is ható igazi drama. Annak ellenére hogy nem vagyok oda a színészert ebben a filmben nagyon megfogott.