Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
49%

Békák (1972)

Frogs
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Kóborló   2021. 01. 25.

legújabb vélemény

1
Jöjjenek a békák!

Régóta szemezgettem már ezzel a filmmel, de eddig még nem volt szerencsém hozzá. A napokban olvastam róla, igaz, nem túl sok pozitívumot említettek a kész filmről (szinte semmit), de így már mindenképp látni akartam eme korai horrort. Kimondottan ke... teljes kritika»

 
Filmbarbár   2019. 01. 12.

1

Valamikor régen láttam, unalmas és gagyi film volt. Nem sok minden maradt meg róla az emlékeimben, amit nem is csodálok. Annyi rémlik, hogy az egész inkább nevetséges volt (de az is a szánalmas fajtából), mint félelmetes, és el sem tudom képzelni, ho... több»


 
erahurka   2018. 09. 15.

0

Régi, rosszul öregedett, és még átverés is. Egyetlen békás gyilkosság sincs a filmben.

Galéria (10)

Videók (1)

 

A Jason Crockett karakterét alakító Ray Milland (1907–1986) annyira gyűlölte a filmet, hogy amint befejezték azon jelenetek felvételeit, amiben az ő karaktere szerepelt, otthagyta a produkciót.

(Kóborló )
 

Az eredeti moziplakát rengeteg embert megtévesztett, akik annak idején jegyet váltottak a filmre, hisz azt gondolták, hogy óriási emberevő békákról fog szólni.

(Kóborló )
 

A készítők közel 500 floridai békát és 100 dél-amerikai varangyot vásároltak. Ezekből sok elszökött a film felvételei alatt.

(Kóborló )
 

A filmet Floridában forgatták, többek közt olyan helyszíneken, mint a Historical Museum vagy az Eden Gardens State Park.

(Filmbarbár )