Good Will Hunting

Good Will Hunting

2015.02.05 tonic85

Nem egy hétköznapi film. Kiváló színészi játék, megható, elgondolkodtató történet. Mindenkinek ajánlom!

2016.02.21 Dooo

Csodálatos film, tipikusan olyan amikor a főszereplő kezd rájönni, hogy ki is valójában és hol is van a helye a világban. Nagyon elgondolkodtató film, igazi dráma, nagyszerű színészekkel.

2015.03.10 Cohle656

Ez az egyik kedvenc filmem, akárhányszor meg tudom nézni és sose unatkozok rajta, mindig úgy élvezem,mintha először látnám. Hatalmas színészi játékok és történet, óriási mondanivalóval. Nem tudok belekötni, alapfilm.

2015.03.26 Köteles80

Meg tudom nézni ezt a filmet akárhányszor. Imádom az olyan filmeket, amikor egy zseni van benne. De ráadásul nem úgy, hogy életrajzi dráma, hanem egy senki, egy átlagos ember, egy takarító, aki előkerül a semmiből. Minden perce lekötött. Zseniális film.

2015.03.29 kissnora39

Kivételesen nagyszerű film! Először TV-ben láttam, és hihetetlenül magával ragadott. Nagyszerű történet.

2019.10.21 Somogyi Zsófi

Csodálatos film!

Nagyon nagy hatással volt rám mindegyik főszereplő személyiségváltozása. Szerintem minden ember megtalálja ebben a filmben kicsit önmagát, és a saját problémáira a megoldát.

2019.12.19 peetrf4f

Tipikus holliwoodi történet.

Általában az okosnak mondott embereket két nagy csoportba lehet osztani. Vagy jó memóriával rendelkeznek, vagy jó logikával. Will Hunting mind a kettőből bőven kapott. Ennek ellenére segédmunkásként dolgozik, és ez még csak nem is Magyarországon tör... Több

2021.03.21 József Kiss Nézhetetlen

Valódi sz@r

20 percig küszködtem vele, aztán kiléptem.