Gravitáció

Gravity

2016.08.03 hunfolker

ZsorzsKlúni szerintem nem passzol ehhez a vonalhoz, a látványt lehet leginkább kiemelni a filmben.

2016.02.23 Buffy

Ismét egy olyan film, ami a vizualitásával akar levenni a lábamról, és közben nem mond nekem semmit. Az egy dolog, hogy Sandra Bullocknak mennyi akadályon kell magát átküzdenie, és teljesen érthető módon néha holtpontra jut, de egy idő után már nem i... Több

2015.01.25 simi09

Zseniális film, hihetetlen hangulat. Clooney és Bullock soha nem volt ilyen jó. Sci-fi függőknek kötelező. 5/5

2015.01.22 sggyula

Jobbra számítottam az Oscar jelölések miatt, szerintem túlzás. A saját műfajában szerintem sem éri el a szintet, de leköt. Esős napokra jó.

2015.01.31 sanyika

Hát ahhoz képest amire én számítottam ennél a filmnél, nagyon de nagyon untam, egyáltalán nem volt benne semmi izgalmas rész még egyszer nem tudnám megnézni, így hát 5/2 pontot ér nálam.

2015.03.17 kotipeter

A sci-fi kategóriában egy igazán kiemelkedő alkotásról beszélhetünk, nem véletlen a sok díj. Szép vizualizált képek és remek színészi játék. Nem igazán mozgatja meg ugyan az agytekervényeinket, de ennek ellenére az Űr-t, a végtelent, a sötétséget nag... Több

2015.03.11 zsanett1231

Ha nem moziban nézem meg, akko nem jött volna át ennyire, de azért úgy is tetszett volna. Lehet nincs olyan csavaros , eseménydús története, de fantasztikus az a nyomott hangulat, ami végig jelen van. Ez, a színészi alakítások, és pesze a látvány mindenert kárpótol.

2015.02.09 strauboli

Látvány: 10. Figyelem lekötése: 5. Engem valahogy nem fogott meg, nem sikerült elkapnia a figyelmemet.

2015.02.03 baloghadyka

A történet lapos, unalmas, hiába játszódik az űrben és várhatnánk el látványt, nem kapjuk meg azt, amit első ránézésre a képek sugallnak. Nem ajánlom senkinek! :(

2015.01.31 Fakesz

ez a film csak moziban jó, de ott viszont nagyon! ott lehet a legjobban átélni ezt a hatást, ezt a hangulatot és látványt, egy ilyen filmért megéri a 3D technológia

2015.04.02 szabo0421

A történet nem túl szövevényes, viszont az elejétől kezdve van benne feszültség. Szerintem jó film, de túlértékelt. Én mondjuk nem hallottam előtte róla, így nem voltak elvárásaim. Nem hiszem, hogy bármikor újra megnézném.

2015.01.23 hatiche89

Unalmas volt, sokkal jobbat reméltem, azt hittem elalszok rajta már az elején.

2015.03.06 Hufi

Ami egykor a Jurassi park effektek voltak és történet mesélés szempontjából a mementó hasonló filmtörténeti mérföldkő született a gravitációval. A rendezők és operatőrök számára új utat nyitott meg.

2015.05.11 Akasa87

Ez a film valami kegyetlen kiábrándító, mindent elmondd a véleményemről szerintem, ha azt mondom, hogy az egyedüli értékelhető rész a filmben az a pár mondtat, amit G. Clooney kapott! :D