Gravitáció

Gravity

2015.04.24 krisztike18

Túlzás nélkül állíthatom, hogy az Avatar óta nem volt még ehhez fogható film, ami a legmesszebbmenőkig kihasználta volna a 3D-ben rejlő előnyöket.A Gravitáció valóban megéri a 3D-s és az IMAX felárt, mert az élményt, amit nyújt, nem fogod visszakapni semmilyen más formátumban.

2016.04.21 DrPepper11111

A film szerintem nem volt hibátlan, a vége sem tetszett, de mindenképpen filmtörténelmi alkotás, hihetetlen látványvilággal.

2016.04.25 Macko

Ebben a kategóriában még nem láttam szerepelni Sandra Bullockot, de pozitív csalódás volt, mert meggyőzően, jól és hitelesen alakít. A története érdekes és látványos a film!

2015.08.28 avocados

Nagyon lehúzták mielőtt megnéztem, negatívan álltam hozzá. Végül pozitívan kellett csalódnom. Teljesen sikerült beleélnem magam a filmbe, átéreznem Sandra Bullock helyzetét. És nem is erre a befejezésre számítottam, nagyon tetszett a vége. Elgondolkodtató, ha sikerül átszellemülni a filmhez.

2016.02.18 Telezsu

Látványos, modern film, melyben Sandra Bullock jól alakít, tetszik a szereplése annak ellenére is hogy nem tartozik a kedvenc színészeim közé.érdemes megnézni!

2015.03.24 piaf023

Moziban láttam, 3D-ben. Maga a történet nem sokat mond, azonban a látvány nagyon szuper. Kicsit átszellemül az ember, lehetőséget ad az elgondolkozásra.

2015.01.22 Kiccsi7

A saját kategóriájában szerintem leszerepelt a film, nem olyan nagy durranás mint mondják. Ettől eltekintve, mindenféle előítélet nélkül meg várakozás nélkül egyszer nézve kellemes élményt nyújt. Egy hideg vasárnap délutánra ajánlom.

2015.11.28 storeman

Nagyon nagy sci fi. Tökéletes elképzelés arról, hogy milyen lehet kinnt a világűrben 3d-ben láttam és elmondhatom, hogy a látvány az nagyon kényeztetett.

2015.12.09 Zsu99

Érdekes és ötletes a történet és a látvány sem utolsó viszont a színészek alakítása egyáltalán nem győzött meg. Azt éreztem hogy nem fekszik nekik ez a szerep. Ezért nálam közepes.

2015.02.10 James Pond

Nálam 2014-ben látvány szempontjából az első volt. 3D-ben igazán lenyűgöző volt. A történet kicsit mese, de ettől elvonatkoztatva jó volt.

2015.03.25 tothzsuzsika

A látvány miatt moziban, 3D-ben volt érdemes megnézni. Tetszett a látványvilág, azonban maga a történet semmitmondó és nem is túl valóságos. A végére minimálisan el tudott gondolkodni az ember a létezésünkről, de többet nem adott.

2015.02.13 ChrisAdam

Cuarón remekművet alkotott

SPOILERES vélemény!!! Tetszett. Pár, inkább hosszabb véleményt elolvastam, hogy mégis lássam, hogy másoknak hogy tetszett, miként vélekednek a dolgokról. Egyet tudok érteni a fanyalgókkal is pár dologban, de leginkább a négyes-ötös osztályzatokat od... Teljes kritika

2015.01.27 Solothor

Nah szóval.Mielőtt belekezdenék a kritizálásba , elmondom a pozitív dolgokat.A színészek hihetetlenül jól játszották a szerepüket , a film valóban igazán kidolgozott volt szóval látszott , hogy fektettek bele rendesen pénzt.Hogy rövidre foglaljam a k... Több

2015.02.04 Ervinke86

A látvány frenetikusan jó, mintha az űrben lettem volna, amikor az imax teremben néztem a filmet. A történet pedig legalább olyan jó, mint amennyire az űr elszigetelhet valakit... a világtól, mindentől.