Gravitáció

Gravity

2015.08.08 Filmzabáló

A történet nem túl komplikált, de nem is erre épít a film. A Gravitáció gerincét teljes mértékben az űr szépsége és izgalmas látványa adja, melynek következménye a már említett egyszerű történet. Olyan fajta három dimenziót kapunk, amire nem hinném, ... Több

2015.05.25 Enccso

Tipikusan az a film ami IMAX-es környezetre készült. Valószínűleg TV-ben nézve unalmas lett volna, így viszont a látvány mindent elvitt. Elég hatásos amikor hajolgatnod kell az űrszemét elől! :)

2015.10.27 krysn95

Laikusként nagyon hitelesnek hat és igazán magával ragad. Jól érzékelteti a világűr "ürességét" és a magadra utaltságot. Látványos és kifejezetten izgalmas alkotás. Mindenképp érdemes megnézni.

2016.11.22 csocsicsoda

Úgy éreztem magam, hogy a látványra meg a szereplőkre elment a zsé, ami látványos, akkor sztoriba már mindegy is. Hát nekem nem volt elég.

2022.03.10 Dinácska

Hát nagyon nem... Kb. 1 órája ment a film, "rálestem" barátomra, láttam rajta, hogy ő is inkább máshol lenne. A szórakoztatási faktora, az semmit nem ér. A párbeszédek, meg a cselekmény szintén nulla. Én nem ilyet vártam, és az űr környezetet leszámítva több tucat ilyen sztorit láttam már. Kár volt rá áldozni az időt.

2016.06.17 Panna

Nekem annyira nem jött be se a film se a látvány. Úgy lebegett az egész, mint Sandra Bullock az űrben.

2016.07.26 Karolyka

Nem rossz film lett ez de amennyire rajongott érte mindenki 2013-ban annyira azért nem jó. Izgalmas de csak részekben. Ennél sokkal jobb filmek is voltak már és nem is értem miért lett ekkor felhajtás körülötte. Persze a nagy nevű színészek is az okai lehetnek ennek.

2015.11.24 S.Marika

Végig feszültséget keltett bennem ez a film. Az,hogy moziban láttam még jobb volt,mert sokkal látványosabb volt. Annyira átadta ezt az űrben lévő dolgot,hogy én is azt éreztem,hogy ott vagyok velük,kint az űrben. Szuper volt!

2015.03.31 dubzsu

Forradalmian ábrázolja az újjászületés tematikáját, ami sokkal inkább lelki mint testi újjászületés. Zseniális, minimalista látványvilág magával ragadó.

2015.08.26 csongi888

Hát.. annyira nagy volt a felhajtás körülötte,hogy sokkal sokkal jobbra számítottam. Nálam a film a 31. percben megbukott, gyenge közepes alá. Érdekes és izgalmas olyan szempontból,hogy az űrben játszódik javarészt, de csak ennyi... Aki nem tudja h... Több

2016.02.09 Kandurbaba

Annak ellenére hogy nem vagyok oda Sandra Bullockért, ez egy igazán jól sikerült film, ami végig fenntartja az izgalmat és magával ragad. Látványos, szórakoztató.

2015.02.12 Bimbi

A sztori elég egyszerű, sok hasonló filmet láttunk már. Látvány szempontjából viszont tényleg jó.

2019.06.29 Garfbob10

Sandra Bullock űrbéli túlélődrámája és újjászületése George Clooney aszisztálásával egy zseniális film lett - bár az néha bosszantott, hogy előbbi bárhova teszi be a lábát, ott rögtön probléma kerekedik. Ettől függetlenül a film rendkívül feszült, am... Több

2015.08.29 nagynesze

Egészen elképesztően félelmetes az az érzés, hogy egy köldökzsinórnyi kötéllel vagy összekötve mással, a végeláthatatlanságban. Na meg olyan jó volt látni a bolygónkat kívülről, az óriási panorámaképekből, hogy egészen kellemes hangulatba kerültem, d... Több