A történet nem túl komplikált, de nem is erre épít a film. A Gravitáció gerincét teljes mértékben az űr szépsége és izgalmas látványa adja, melynek következménye a már említett egyszerű történet. Olyan fajta három dimenziót kapunk, amire nem hinném, ... Több
Tipikusan az a film ami IMAX-es környezetre készült. Valószínűleg TV-ben nézve unalmas lett volna, így viszont a látvány mindent elvitt. Elég hatásos amikor hajolgatnod kell az űrszemét elől! :)
Laikusként nagyon hitelesnek hat és igazán magával ragad. Jól érzékelteti a világűr "ürességét" és a magadra utaltságot. Látványos és kifejezetten izgalmas alkotás. Mindenképp érdemes megnézni.
Úgy éreztem magam, hogy a látványra meg a szereplőkre elment a zsé, ami látványos, akkor sztoriba már mindegy is. Hát nekem nem volt elég.
Hát nagyon nem... Kb. 1 órája ment a film, "rálestem" barátomra, láttam rajta, hogy ő is inkább máshol lenne. A szórakoztatási faktora, az semmit nem ér. A párbeszédek, meg a cselekmény szintén nulla. Én nem ilyet vártam, és az űr környezetet leszámítva több tucat ilyen sztorit láttam már. Kár volt rá áldozni az időt.
Nekem annyira nem jött be se a film se a látvány. Úgy lebegett az egész, mint Sandra Bullock az űrben.
Végig feszültséget keltett bennem ez a film. Az,hogy moziban láttam még jobb volt,mert sokkal látványosabb volt. Annyira átadta ezt az űrben lévő dolgot,hogy én is azt éreztem,hogy ott vagyok velük,kint az űrben. Szuper volt!
Forradalmian ábrázolja az újjászületés tematikáját, ami sokkal inkább lelki mint testi újjászületés. Zseniális, minimalista látványvilág magával ragadó.
Hát.. annyira nagy volt a felhajtás körülötte,hogy sokkal sokkal jobbra számítottam. Nálam a film a 31. percben megbukott, gyenge közepes alá. Érdekes és izgalmas olyan szempontból,hogy az űrben játszódik javarészt, de csak ennyi... Aki nem tudja h... Több
Annak ellenére hogy nem vagyok oda Sandra Bullockért, ez egy igazán jól sikerült film, ami végig fenntartja az izgalmat és magával ragad. Látványos, szórakoztató.
Sandra Bullock űrbéli túlélődrámája és újjászületése George Clooney aszisztálásával egy zseniális film lett - bár az néha bosszantott, hogy előbbi bárhova teszi be a lábát, ott rögtön probléma kerekedik. Ettől függetlenül a film rendkívül feszült, am... Több