Nekem ez a film se jött be igazán. Tény , hogy látványos és próbál valósághű lenni de akkor is túl távoli marad. Sem a színészi játék sem a történet nem fogott meg igazán .
A túl nagy hype, ami a filmet övezte, megtévesztő. Ez egy egyszer nézhető film, és teljesen tudománytalan. Nálam ez csak két csillag.
Nagyon vártam ezt a filmet, de számomra csalódás volt. Sandra Bullock jót alakított, hát George Clooney már kevésbé... De ez a film több sebből vérzik, nem jó!
Nagy népszerűségnek örvend ez, a film, nem is hiába. Nagyon látványos, akció dús film, igazi mozi élmény, szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős
Szuper látványos film, aminek a sztorija is kellően érdekes, magával ragadó. Akár többször is újra nézhető, mindig tartogat valamit a nézője számára. Remek film.
Láttam már jobb filmet is Sandra Bullockkal, főképpen George Clooneyval, de mindent egybevetve tetszett a film, főleg hogy nem kiszámítható a cselekmény, fordulatos . Látványosak a jelenetek, jó a dramaturgia.
A Gravity látványvilágát tekintve kiemelkedő film. Szerencsére moziban láttam, 3D-ben, ami sokat hozzá adott a film élvezhetőségéhez. Maga a történet már nem volt ennyire lenyűgöző, csupán egy átlagos sci-fi. Geore Clooney korai "távozása" meglepett.
A Gravitáció szerintem egy nagyon jó film lenne, ha nem Sandra Bullock játszaná benne az inkompetens tudósnőt. Nagyon látványos, a hangok nagyon jól el lettek találva. De engem inkább idegesített a film, mint szórakoztatott.
Annak ellenére hogy nem kedvenceim a főszereplők, a film meglehetősen tetszett. Látványra kiváló, ezért valóban mozivásznon élvezhető igazán. A sztori önmagában nem újdonság, de jól összerakott film és jól alakítanak benne a színészek.
Végre egy film, ami kitör a megszokott sablon sci-fik körül és mutat valami újat, valami kreatívabbat és ötletesebbet. A film mindent visz, színvonalas és minőségi.
Nagyon látványos sci-fi, ami méltán volt a közönség nagy kedvence, mikor vetítették a mozik. Én is nem egyszer megnéztem már azóta is, nem lehet elégszer látni.
Az előzetese alapján kicsit többet, jobbat vártam a filmtől. Voltak benne sablonos részek. Viszont összességében egy izgalmas, érdekes film. Jól alakít benne Sandra Bullock, ami meglepett viszont.