Gravitáció

Gravity

2015.07.21 london2012

Szerintem egy igen jó film ahhoz képest is hogy eléggé kötött volt a helyszín és a szereplők listája is :) Jó kis film mindenképp érdemes megnézni star4

2017.06.04 Elkoo

Nagy nehezen végig szenvedtem a filmet. Unalmas az egész történet. Ennél sokkal többet vártam volna el, mind a rendezőtől, mind a színészektől. Nagy csalódás.

2024.12.19 Attilius

A túl nagy hype, ami a filmet övezte, megtévesztő. Ez egy egyszer nézhető film, és teljesen tudománytalan. Nálam ez csak két csillag.

2016.08.13 tvmérnök

Nekem ez a film se jött be igazán. Tény , hogy látványos és próbál valósághű lenni de akkor is túl távoli marad. Sem a színészi játék sem a történet nem fogott meg igazán .

2015.10.09 AE1205SB

Nagyon vártam ezt a filmet, de számomra csalódás volt. Sandra Bullock jót alakított, hát George Clooney már kevésbé... De ez a film több sebből vérzik, nem jó!

2015.08.12 Rikudou6

Nagy népszerűségnek örvend ez, a film, nem is hiába. Nagyon látványos, akció dús film, igazi mozi élmény, szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős

2017.08.21 T.Andras

Szuper látványos film, aminek a sztorija is kellően érdekes, magával ragadó. Akár többször is újra nézhető, mindig tartogat valamit a nézője számára. Remek film.

2017.01.15 valery

Láttam már jobb filmet is Sandra Bullockkal, főképpen George Clooneyval, de mindent egybevetve tetszett a film, főleg hogy nem kiszámítható a cselekmény, fordulatos . Látványosak a jelenetek, jó a dramaturgia.

2015.04.24 titra

Én sem moziban láttam és számomra is unalmas volt. Nem lenne ez akkora baj, de ez a nő állandóan túlélt mindent. Idegesítő volt. Értem én a csodálatos párhuzamot gravitáció és gravitáció között, de miért kellett ehhez egy egész filmet rendezni, elég ... Több

2016.10.04 niky86

A Gravity látványvilágát tekintve kiemelkedő film. Szerencsére moziban láttam, 3D-ben, ami sokat hozzá adott a film élvezhetőségéhez. Maga a történet már nem volt ennyire lenyűgöző, csupán egy átlagos sci-fi. Geore Clooney korai "távozása" meglepett.

2015.06.10 Skarsh

A Gravitáció szerintem egy nagyon jó film lenne, ha nem Sandra Bullock játszaná benne az inkompetens tudósnőt. Nagyon látványos, a hangok nagyon jól el lettek találva. De engem inkább idegesített a film, mint szórakoztatott.

2015.05.23 inemeth

Végre egy film, ami kitör a megszokott sablon sci-fik körül és mutat valami újat, valami kreatívabbat és ötletesebbet. A film mindent visz, színvonalas és minőségi.

2015.03.25 Aranyhal

Annak ellenére hogy nem kedvenceim a főszereplők, a film meglehetősen tetszett. Látványra kiváló, ezért valóban mozivásznon élvezhető igazán. A sztori önmagában nem újdonság, de jól összerakott film és jól alakítanak benne a színészek.

2017.03.24 georgri

Nagyon látványos sci-fi, ami méltán volt a közönség nagy kedvence, mikor vetítették a mozik. Én is nem egyszer megnéztem már azóta is, nem lehet elégszer látni.