Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
Videók

 
Kóborló   2019. 11. 07.
Tudósok, aki Istent játszanak, de pórul járnak

Az egyik kedvenc íróm Dean R. Kontz, aki már számtalan kiváló regénnyel örvendeztetett meg, és csak a Jóisten tudja, hogy miért csupán fél tucat történetét adaptálták filmre (és legnagyobb sajnálatomra azokat is szinte nevetségesen alacsony költségvetéssel, ami általában rá is nyomja a bélyegét a filmre). Nincs ez másként az 1988-as Watchers, nálunk a Gyilkos kísérlet címen bemutatott kanadai sci-fi horrorral sem. Jó pár évvel ezelőtt volt szerencsém első alkalommal belefutni Koontz Virrasztók címen megjelent könyvének filmes adaptációjába, és a nevetséges költségvetése ellenére (közel 700 000 dollár volt) nekem kimondottan tetszett. Bár addig azért nem mennék, hogy összehasonlítsam a könyv... több»

A film összbevétele 940 173 dollár volt (imdb.com).

 

A film zeneszerzője, Joel Goldsmith (1957–2012) a legendás zeneszerző, Jerry Goldsmith (1929–2004) legidősebb gyermeke volt.

(Kóborló )
 

A film eredeti forgatókönyvét Paul Haggis írta álnéven, Bill Freed-ként. Damien Lee kissé átírta az eredeti forgatókönyvet, de a kreditek közt megtalálható Bill Freed neve is az írók közt.

(Kóborló )
 

A film alapjául szolgáló regény 2005-ben, az Animus Kiadó jóvoltából Magyarországon is megjelent Virrasztók címen.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.