Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
Márton   2019. 01. 26.

legújabb vélemény

A mélytengeri

Rengeteg rossz véleményt hallottam már jelen filmünkről, sőt tulajdonképpen még nem is nagyon találkoztam olyan személlyel, aki kimondottan szerette volna ezt a filmet! Pedig a maga nevében egyáltalán nem volt egy rossz film, én amolyan átlagosnak nevezném, semmi kimagaslót nem nyújtott, viszont képes volt másfél órára lekötni a figyelmemet és olykor-olykor még szórakoztatott is! A film 1989-ben került a mozikba és talán nem is volt még egy olyan év mint az, hisz három elég hasonló film is bemutatásra került! A Mélység titka ami a maga nevében egy kiváló film volt, pazar látványvilággal, jó színészi és készítői gárdával! A másik film szintén ebből az évből, a Leviathan volt, ami már nem csa... több»

 
Ronin   2016. 11. 14.

nagyon gyenge horror, naiv sztori, rossz szineszek, érdektelen szereplők, béna effektek

 
Kinek ajánljuk? Akik szívesen a retróznak vagy csak szeretnének egy tengeri szörnyes filmet elővenni a praktikus effektek korából. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.