Hajsza a győzelemért

Rush

2015.06.16 Tomi

Nem vagyok oda a Forma-1 ért de ez a film egyszerűen fantasztikus. Nagyon jó színészi teljesítmény, a versenyek nem lettek bénán felvéve. Minden a helyén van és tökéletes működik.

2016.04.30 mrfaktor

Ron Howard már a Frost/Nixonnal bebizonyította, hogy nagyszerű rendező és eme filmremek is tökéletes szórakozást nyújt. James Hunt és Niki Lauda párharca pedig torokszorítóan izgalmas pillanatokat nyújt. Vegytiszta nagybetűs Film!

2015.05.18 a.edit63

Nagyon jó film. Remekül visszaadja azt a hangulatot, ami a 70-es évekre és a Forma1-re volt jellemző. A film végig lekötött és megfogott, nagyszerűen van felépítve, a zenéje pedig egyszerűen zseniális. Rosszat nem tudok rá mondani.

2019.01.16 kristoftoth21

Zseniális

Alapvetően egy nagyon jó, kissé életrajzi film, ami tökéletesen bemutatja Lauda és Hunt rivalizálását, de túl mutat az egyszerű Forma1es témán, az emberi akrat és a kitartás megjelenítésével. 10/10

2015.07.14 prongs2001

Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel.

2016.05.21 Gecko

Szerintem az egyik legjobb film ami realiztikusan is be tudja mutatni a Formula-1 világát. A színészek nagyon eltaláltak az eredeti ,valós karakterek tulajdonságait és jellemét is. Izgalmas és fordulatos film a nagy sikerekről ,a hírnévről és ennek ellenkezőiről.

2015.06.12 fancsi094

Régen szerettem a Forma-1-et. Tehát természetes volt, hogy megnézem ezt a filmet is. Nagyon jók a színészi alakítások is, a Laudát játszó színész kísértetiesen hasonlít az igazira.

2015.04.22 mimi

A Hajsza a győzelemért nem csak egyszerű szenzáció hajhászás, hanem sokkal több. Olyan mélylélektani utakat tárt fel, amelyek feltehetőleg minden versenyző életében központi szerepet játszanak. Elvégre hiába ellenségünk a vetélytársunk, ez bármikor megváltozhat egy krízishelyzetben.

2016.10.06 niky86

A sporttal kapcsolatos filmek közül a kedvencem. Pedig először nem is akartam megnézni moziban, mondván, hogy nem szeretem a F1-et. Végül meggyőztek és egyáltalán nem bántam meg, nagyon izgalmas volt.

2016.04.11 BallEr

Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel.

2015.05.23 inemeth

A filmnek jót tett ez a hiperrealista hozzáállás. Vonakodva kezdtem hozzá a filmhez, de pozitívan csalódtam, lekötött a történet, élveztem minden percét.

2015.06.10 veszi.peter

Ez egy igazi sport-dráma, ami a forma-1 korának két legnagyobb titánjának a párharcát mutatja be. Egymás legnagyobb riválisai voltak, de tisztlték egymást. Kiváló választás voltak a színészek, mindketten jól eljátszották mint Hunt-ot, mind Lauda-t.

2015.04.29 Enccso

Nagyon jól összerakott film, hiteles, látszik, hogy foglalkoztak az események hátterével a karakterek kidolgozásával, látványos, izgalmas és mégis valószerű, magával ragadó. Külön kiemelném a soundtracket, ugyancsak sokat hozzátesz a film hangulatához. Forma1-ről korrektebb filmet nem lehetett volna csinálni.

2015.04.19 KeriPeti

Régen Forma-1 rajongó voltam, manapság (jó pár éve) már nem. Úgy ültem le tehát megnézni ezt a filmet, mint egy átlag ember. Nem vagyok fanatikus, csak egy néző... azt kell mondjam, hogy elképesztően megfogott a film, nagyon jól bemutatja a két akkor... Több