Hajsza a győzelemért

Rush

2015.09.28 marcibodri

nem szeretem a forma1-et de ez a film simán ott van a szeren. Vicces, pörgős, de tud drámai lenni, a színészi játék simán jó, de inkább eeredetiben nézétek meg a szinkron sokat elvesz az élményből.

2016.02.09 Krisztian

Én személy szerint egyedül két dolgot tudok kiemelni a filmből, mint pozitívum. Azok közül az egyik az, hogy igaz történet, a másik meg Olivia Wilde. Amúgy nem jött be.

2015.05.21 Kriszta

Daniel Brühl ennél fantasztikusabban nem is tudott volna bemutatkozni a világ nagyközönsége előtt, egyszerűen tökéletes a szerepre (magával Laudával készült egyébként a szerepre). Mindamellett, hogy nyilván a karakterek és a köztük dúló rivalizálás i... Több

2015.03.26 varjú

Rég láttam már ennyire izgalmas filmet, egyszerűen minden percét élveztem. Nem követem a Forma 1-es versenyeket, mert korábban nem gondoltam volna, hogy ennyi izgalmat tartogathat (bár amennyire hallom, mostanában nem is), és bár ormótlan nagy közhely, mégis igaz: az élet írja a legjobb forgatókönyvet. Zseniális!

2015.03.02 MutantNinjaPony

Remek film, én rosszabbra számítottam! A színészek választása meglepően jól működik. A karakterek dinamikája csillagos 5-ös! Hiába nem szeretem az F1-et, az a film magával ragadt. Van benne valami!

2015.03.25 tothzsuzsika

Imádom az igaz történeteket. Nagyon tetszett a film, ahogy bemutatta a versenyzés világát, a hatalmi viszályokat. Ajánlom mindenkinek.

2015.03.02 00Alexa00

Én sem csak Forma1 rajongóknak ajánlanám. Remek látvány és színészi játék. Amit hiányoltam, hogy a magánéleti részt és a versenyeket is próbálták egyaránt hangsúlyozni, emiatt nem minden lett teljesen kifejtve. De a megtekintését csak ajánlani tudom.

2015.02.24 Dtennant21

Nem vagyok oda a Forma1-ért, de ez a film nagyon jó volt! Remek alakítások, nagyszerű, valódi történet, és a kivitelezés, na az maga a tökély. Ritkán látok ilyen lendületes, pörgős drámát.

2015.02.11 Deni

IszonyatOsan jó film... izgalmas, hangulatos a színészek edig briliánsak... Nem gondotlam volna, hogy a Thorként befutott Hemsworth ilyen tehetséges... Az új Brad Pitt

2015.01.25 simi09

Szerintem nagyon jó film, abszolut reálisan mutatja be nem csak az akkori versenyzést, hanem a két rivális küzdelmét is. 5/5

2015.02.16 musseln9

Végig lehet izgulni a filmet, pedig szinte mindenki tudja, hogy mi történt Niki Laudával. A cselekmény izgalmas, pörgős, szinte érezni a benzingőz és a csikorgó fékek szagát. Magával ragadó.

2015.02.09 chacky

Izgalmas, pörgős film, ami hitelesen mutatja be a 2 rivális - Niki Lauda és James Hunt versenyzéseit, életét. Nagyon jók a színészi alakítások. Néhol vicces, néhol pedig drámai a film. Erősen ajánlott, nem csak forma-1 rajongóknak.

2015.02.04 keepingboy69

Meglepődtem, de tényleg drámai filmet kaptunk, és annak ellenére, hogy "sport film", jól "szórakoztam" rajta. Még az is megnézheti, aki nem forma1 fan, :) mert kellően izgalmas és pörgős.

2015.04.01 csusza

Kiváló alkotás. Egyszerűen nem tudok betelni vele. A szereplők tökéletesen visszaadják Hunt és Lauda versenyét. Egyszerűen hihetetlen mennyire eseménydúsan és izgalmasan adják vissza a kor csatáját. Ja és végre egy Forma-1-es film.