Hajsza a győzelemért

Rush

2015.03.09 Szilárd996

Meglepődtem, de tényleg drámai filmet kaptunk jól szórakoztam rajta. Még az is megnézheti, aki nem Forma-1 rajongó, mert kellően izgalmas és pörgős. Meglepően mutatja be a 2 versenyző rivalizálását.

2015.02.25 *zsanka

Ezt a filmet nem csak azoknak ajánlom akik szeretik a Forma-1-et, bárki számára izgalmas lehet. Jól sikerült alkotás.

2015.02.21 gyuszamen73

Szeretem a Forma-1-et. Tehát természetes volt, hogy megnézem ezt a filmet is. Nagyon jók a színészi alakítások is, a Laudát játszó színész kísértetiesen hasonlít az igazira.

2015.02.12 kurrek

Igaz, hogy nem lett a kedvenc filmem, de ezt egy Forma 1-es rajongó nem mondhatja, így csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenkinek kötelező, aki egy kicsit is szereti a sportot. 5/5

2015.02.03 mobilman89

A film remekül mutatja be James hunt és Niki Lauda rivalizálását. Izgalmas, érdekes, tempós drámai film, csak ajánlani tudom!

2015.01.31 sanyika

Én ezt csakis a forma 1 kedvelőibek ajánlanám, mert aki nem szereti, az inkább meg se nézze, mert annak nagyon unalmasnak fog tűnni.

2015.01.27 kitka6

utálom a F1-et, de ez a film.. órákig tudtam volna nézni! nagyon jól lefestette lauda és hunt közti rivalizálást (utólag kicsit jobban utána olvastam kettejük történetének). az egyetlen, amit kicsit megbántam, hogy nem 4 dx-ben néztem meg

2015.08.06 teado

2015.04.13 reddress1

Izgalmas, magával ragadó történet. Aki egy kicsit is szereti a Forma-1-et, annak egy kötelező darab. Chris Hemsworth remekül hozza James Hunt karakterét, ahogy Daniel Brühl is tökéletes alakítást nyújt Nikki Laudaként.

2015.03.09 napraforgó1

Én nagyon szeretem a Forma-1et, de valamiért ez a film nem kötött le. Számomra ez a két óra könnyed pihenés volt, néhol kisebb szundításokkal... Többet vártam volna.

2015.03.08 adamwin

Mindig is rajongtam az autós filmekért, így alig vártam hogy lássam a hajsza a győzelemért-et, és nagyon megfogott. Zseniális alkotás lett, izgalmas, pörgős, jók a színészek, a versenyjelenetek, minden. Fogadok hogy maguknak Laudáéknak is leesett az álla ettől. Nagyon ajánlom mindenkinek!

2015.03.07 zsanett1231

Mivel nem vagyok forma 1 rajongó, nem terveztem hogy megnézem majd, de az előzetes felkeltette a figyelmemet mégis. Nem bántam meg, hogy végül megnéztem, mert szuper volt ennek a 2 riválisnak a történetét megismerni.

2015.02.23 Belle

Nem vagyok forma-1 rajongó, de így is nagyon megfogott ez a film. Látványos, izgalmas nagyon jó színészekkel.

2015.02.17 strauboli

Forma-1 rajongóként különösen vártam ezt a filmet. Végre megérkezett. És tarolt. És lenyűgözött. Életszagú. Életszerű. Zseniális.