Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Halálos rémületben (1987)

The Living Daylights
Filmadatlap
 
20
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Vélemények: Halálos rémületben (1987)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Deku   2017. 12. 10.

Talán nem ez lesz az egyik legismertebb vagy legizgalmasabb történet de mindenképp érdemes megnézni. Tökéletes példa ez arra, hogy nem mindig kell kiemelkedőnek lennie a filmnek.

 
Yosihiro   2016. 05. 18.

Egy nézhető Bond filmet láthatunk egy nem Bond alakítással és ezzel mindent elmodtam Üdv Yosi


 
Scramananga   2016. 09. 17.

Timothy Dalton, az egyik legjobb Bond-színész, de nem tud mit kezdeni a szereppel. A zene jó a történet csavaros, de sajnos nem köt le annyira. A Bond-lány ,nekem annyira nem maradt meg, a gonoszok, pedig érdektelenek. Lehetett volna sokkal jobb, de meg kell hagyni: méltó fejhajtás, a Sean Connery éra előtt.

 
film kedvelő   2016. 12. 20.

Az első másfél óra egy igazi kémfilm volt, ami leköti az embert és élvezi, amit James Bond csinál. Az utolsó fél óra viszont rettentő gyengére csinálták. Unalmas és tipikus amerikai lezárás.

 
Svastitsd   2016. 02. 13.

Kicsit túl nagy szerepet kapnak már a modernebbnél modernebb kütyük, emiatt nehezebb érteni mit is csinálnak éppen a szereplők, mi a céljuk. Ennek ellenére jók a színészi alakítások.

 
pqrs   2016. 01. 24.

Igazi klasszikus Bond kaland lett, egzotikus utazásokkal és izgalmas akciókkal. Tomithy Dalton sajnos túl korán érkezett ahhoz, hogy a közönség elfogadja azt az érzelmes Bondot, amit ma Daniel Craig alakít. A történet kellően fordulatos, az Aston Martin szép és az ellenfelek is rendben vannak.

 
chelseakori   2015. 02. 14.

Nem tudom,hogy kinek a döntése volt Timothy Daltont James Bond-ként játszatni,de sajnos véleményem szerint nem volt jó döntés. Az előtte lévő színészekhez képest,de Brosnanhez és Craighez képest is nagyon gyengén teljesített. Az Ő karakterébe egy klasszikus James Bond vonás sincs meg. Mindkét filmje egyszer nézhetős kategória.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.