Halálosabb iramban

2 Fast 2 Furious

2015.11.01 Vivi02

Leg vicesebb rész. Tele ütős dumákkal.Vagány kocsikkal. Kemény témával. Helyes szereplőkkel. Az ügyet ismét megoldották. Egy percig nem unatkoztam. Moziban legjobb nézni.

2021.05.17 freeman

Király film.

2015.02.10 mneviki

Az összes részt láttam...milliószor...az igazi és örök kedvencek egyike! Imádom! Aki igazán pörgős, akciódús filmre vágyik, annak nagyon tudom ajánlani, aki pedig bírja a tuningverdákat, annak egyszerűen kötelező.

2015.02.09 attyla999

Nekem nem tetszett ez a film. Nagyon az üldözésről szól és nagy benne a hajsza. Annyira számomra nem jött át. Nagy kariberű film, biztosan nagy költségvetésből készült. Egyszer láttam, köszönöm elég.

2015.12.24 danda115

Ismét egy teljesen felesleges folytatás, és egy rendkívül gyenge történet, melynek a megvalósítása is bőven hagy kivetnivaló maga után. Aki bírja az eszetlen benzingőzös mozikat, talán még élvezheti is, de inkább azt mondom, keresgessetek a franchise későbbi részei között, van néhány epizód, amivel jobban járnátok.

2014.12.05 alien007

Na ez egy érdekes felállás, mert ebben a moziba megtörtént a szerepcsere: a főszereplők a verdák, a színészek meg csak statiszták és kellékek. Ezt így nagyon nehéz értékelni, és akkor még a bugyuta történetről egy szó sem esett. Nem igazán érdemes erre időt áldozni, nekem is kár volt.