Halálsoron

The Green Mile

2020.02.23 iq.csabi

Nagyon szentimentális film. Erős mondanivalóval rendelkezik, a vége pedig rendkívül szomorú. A színészi alakítások nagyszerűek.

2017.06.01 jencike1985

Hihetetlenül megrázott. Sokszor elérzékenyített és bár férfi létemre nem szeretek könnyeket hullajtani sajnos nem bírtam. Igazán erős a film. Nehéz felfogni de megéri megnézni.

2015.02.16 Evcsi95

Ezt a filmet tizennyolc évesen láttam először és nem szégyellem azt mondani, hogy elsírtam magam a végén.

2016.01.25 juhasz-david93

Kevés kiváló, (sőt: jó) Stephen King-adaptáció létezik, ez egyike azoknak. Magával ragadó, elgondolkodtató alkotás. Persze mondhatnánk, hogy Darabont neve A remény rabjai után garancia volt a sikerre.

2019.03.23 Vágottszemű

Tom Hanks nagyon jó filmet csinált ezzel. Az egyik legjobb film, amit életemben láttam. Szomorú, de mindenképp megéri megnézni. A története is zseniális.

2018.07.10 Kis Anna Kinga

igazi filmklasszikus, ami a mai napig bármikor megy a TVben, akkor is megnézem. Tom Hanks természetesen zseniális, de a mellékszereplők közül is mindenki tökéletesen hozza a karaktert, Sam Rockwell pedig aztaaaaa. Talán itt meg jobb is, mint a három ... Több

2016.05.07 hell.l

Ez a legjobb Stephen King adaptáció. Jók a karakterek, amelyeket rendkívül jó színészek érdemei is. A rendezés is kiváló, végig van egy megfoghatatlan hangulata, ami borzongatja a nézőt, de pont ezért jó a film.

2015.10.30 Niki18

Örök kendvenc! Akárhányszor láttam, mindig sírtam. Engem nagyon megérintett ez a film. Fantasztikus a történet. Csak ajánlani tudom, bár inkább csak felnőtteknek.

2016.05.10 wooderman

Nagyon szépen megírt történet aminek nagy valószínűséggel van valóság alapja. Egy börtönben játszódó történet, ahol halálra ítélték vannak,köztük is, van aki nem oda való, aki igazán mást érdemelt.

2015.01.28 Laci000

Ezt a filmet nem lehet elfelejteni. A könyvet nem olvastam, de ez egy nagyon jó feldolgozás.

2015.11.20 irongozu

Lebilincselő történet. Jó színészi munka. Nekem nagyon tetszett Duncan alakítása. Nagy kár, hogy már nem láthatjuk őt játszani.

2023.10.03 Roland Altner

A betegségek elszívása nekem sok volt, imádkoztam, hogy ne forduljon át teljesen ebbe az irányba a film. Ettől eltekintve hibátlan film.

2015.12.30 batukán

Ez is azok közé a filmek közé tartozik, aminek idő kell, mire leülepszik. Drámai, ahogy szembeállítja az ártatlanságot, a halálbüntetés borzalmas kilátásával.

2017.05.17 Zoer8993

Nagyon kevés igazán jó Stephen King adaptációval találkoztam ez azok közül is a lehető legjobb. Nagyon tele van érzelemmel és azonnal megszeretjük hatalmas főszereplőnket. Emellett a többiek is hozzá nőnek a szívünkhöz.