Ritka jó King könyv adaptáció. Érdekes ahogy tökéletesen átérezzük a főhőseink megpróbáltatásait. Főként a börtönőr és a rab szenvedéseit. Nagyon jó film amit mindenkinek látnia kéne. Tanulságos és izgalmas.
Hát én nem ájultam el. 3 órás film az nagyon hosszú, és ha még egy film nagyon jó is, akkor is a harmadik órában fixen elkezdem unni (és ez nem volt egy olyan jó film). Amúgy olyan rossz se volt, a cselekmény izgis volt.
Nagyon jó film, igazán megfogja az embert. Az egyik legjobb Stephen King adaptáció, amit valaha készítettek, remek alakításokkal, és lebilincselő történettel.
Nekem nem tetszett a film mert túlságosan nyomasztó, lehangoló és brutális. Lelkileg sok, nehéz tartalommal és jelenetekkel. Túlkapásokba, végletekbe fut.
Stephen King könyveiből mindig pocsék filmek lesznek. A könyv után minden kiábrándító. De várjunk csak! Mégsem! Ugyanis maroknyi ellenpélda bizonyítja, köztük ez a film is vastagon, hogy kizárólag a tálaláson múlik minden. A könyv olvasása után is nagyszerű élményt nyújt, és szó szerint kiváló alkotás.
Csodálatos film. Egy egészen más világba kaphatunk betekintést a halálsoron. Van benne elég sok megható, fájdalmas vagy szomorú jelenet, kétszer is elpityeredtem közben.
Nem tetszett. Brutális film, de valahogy ezek a kemény részek mégsem hozzák ki azt az érzést, ami a cél lenne, talán mert számomra nem volt életszerű, nem volt megragadó. Nem tetszett, hogy a filmben keverednek a műfajok, abszolút nem beleillő jelene... Több
Maradandó, örökérvényű történetet, szívszorító és megrendítő részekkel. Kegyetlensége és durvasága miatt nem nézném újra, de aki szereti a hasonló filmeket, annak tuti tetszeni fog.
A legtöbb Stephen King adaptációval úgy vagyok, hogy nem túl jók. Viszont ez klasszikus. Egy remekmű lett. A film mindentéren hű marad a könyvben leírtakhoz és nagyon áttudja adni az érzést amit kell. Csodálatos.
Nekem ez a film totális csalódás volt, mert bármennyire is vártam nem hozta be a tőle elvártakat és ez bizony nem túl szimpatikus. Ettől függetlenül biztos van, akinek bejön ez is, de nekem kicsit sem.
Nem tudok újat írni, mint amit már az előttem szólók írtak. Hihetetlenül jó ez a film, a rendezés, a forgatókönyv, minden tökéletes. A színészek játéka pedig nagyszerű!
Durva és nyers a film. Nagyon elgondolkodtató, tanulságos. Valóban erős idegzetűeknek ajánlott. "Nehéz" film.