A remény rabjai után ez a másik legjobb Stephen King adaptáció. Ráadásul nekem a kedvencem. Szívszorító történetet láthatunk egy olyan emberről aki semmi ilyet nem érdemel amit kap is. A színészi alakítások pedig kifogásolhatatlanok.
Tom Hanks zseniálisan jó alakítása egy zseniális jó és egyedi filmben. Börtönös film, de ennél jóval többről szól. Az ember évek után is emlékszik rá, bátran tudom ajánlani.
A 90-es évek talán az egyik legkiemelkedőbb évtized a filmek terén, azon belül is ez az egyik legerősebb darab. Tom Hanks zseniális szokás szerint, a film megható és a története is nagyon jó.
Kicsit hosszúra nyúlt a film és voltak benne unalmas részek is ,de azért meg lehet nézni. A jó és rossz emberekről szól,a halhatatlan szerelemről és arról,hogy az idő múlása sajnos elkerülhetetlen. Torokszorító és elgondolkoztató!
Tipikusan az a film amit nem dobnék oda bárkinek. Elég erősen hat a lélekre és aki ezt nem bírja annak jobb távol maradni tőle. Egyébként pedig egy nagyon mély gondolatokat hordozó filmről van szó. Tom Hanks ebben a filmben volt a leginkább kedvencem.
Krimi kategóriában kiemelkedő film profi szereposztással. Van egy különleges hangulata, a film teljes hosszában szórakoztatott, lekötött. Klasszikus és időtálló!
Olyan hitelesen vannak eljátszva a szerepek, hogy szó szerint a fehér falak és a rácsok között éreztem magam amikor néztem. Zseniális alkotás, nagyszerű szereposztás.
Ezt a hamisítatlan Stephen King hangulatot így vászonra vinni...Ez az, amire azt mondom filmművészet. Duncanért pedig nagyon kár. Erre az alakítására fogunk a legjobban emlékezni.
Hihetetlenül megrendítő és nyomasztó alkotás. Engem akárhányszor nézem mindig megvisel! Komoly mondanivalójú film. A színészek játéka nagyon tetszett, kiváló szereplőgárda!
Egyszer mindenkinek látnia kell ezt a filmet. Biztos sokan mondják, hogy szem nem marad szárazon, én ugyan másodjára már nem éreztem ezt, de kétségkívül megindító a történet, jó színészekkel és egy nem agyoncsépelt sztorival.