Nagyon jó film!! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja nem tud vele betelni, és újra meg újra látnia kell.
Brutális, de jó értelemben is. Közel hoz olyan dolgokat, amit sosem gondoltam volna. Helena Bonham-Cartert ebben a filmben láttam először, de nem utoljára. Mindenki kiemelkedő alakítást hoz ebben a filmben!
Igazi kötelező darab. Fincher fogyaszthatóbbá tette a Palahniuk könyvét, és megalkotott egy igazi örök klasszikust. Aki még nem látta, fusson neki, aki meg csak egyszer látta, nézze újra. Tipikusan az a film, ami minden újranézéssel ad egy kis pluszt.
Nagyon tetszett. Legalább kétszer meg kell nézni, mert a végén akkora fordulat van, hogyha azt tudja a néző, teljesen máshogy értelmezi a dolgokat. Jó a humora, akció dús, és kicsit drámai is. Nagyon tudom ajánlani.
Zseniális film, mindenkinek kötelező darab. Ha még nem láttad, szánd rá a pénzt és vedd meg dvd-n mert ez az alkotás függővé tesz és újra és újra meg akarod majd nézni! 10/10
Nagyszerű film, nagyszerű alakítások, egyedi történet, kíváló mondanivaló és a rendezéssel is abszolút meg vagyok elégedve. A társadalmikritika és amit akart közölni Brad Pitt Tyler szerepében azzal egyet lehet érteni részben. Hogy a nagyravágyás és a hatalom/eszközök lettek a legfontosabbak mérvadók a világban
A világ egyik legjobb filmje közt tartom számon. Egyszerűen Brad Pitt és Norton k*rva jó duo-t alkotnak. És az időnként fel-fel bukkanó képek a film közben... Könyvre lennék kíváncsi
Egy igazán jó film, ami még évekkel később is megmarad az ember emlékezetében, noha többször is érdemes megnézni, mert sok kis apróság van elrejtve a filmben, amit elsőre nem biztos, hogy észrevesz/felfog az ember.
Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy! Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban. Hihetetlen nagy film!