Ráz a hideg még mindig, ha rágondolok erre a filmre, ez is csak a maximális csillagszámot kaphatja meg, nem kérdés. :)
Jaj ez a film másodjára és harmadjára nézve is zseniális, sőt az ilyen filmekben az a jó, hogyha újranézi az ember, akkor már ugye tudja, hogy mi lesz a csattanó és sokkal több kis elrejtett dolgot lehet kiszúrni és azt mondani hogy ááááhh tehát AZÉR... Több
Anno moziban láttam és már akkor is nagyon letaglózott de csak többszöri megnézés után tűntek fel az apró kis jelek a filmben amikkel mesterien játszottak.
Edward Norton, Brad Pitt mi sülhet ki ebből? egy fergeteges, pörgő sodrású film, egy a valódi szabadság ízét megízlelő és ezt vágyó emberről, a valahová tartozásról... No és Meatloaf nagyi mellei sem elhanyagolhatóak :D
Fincher alapból nagyon jó filmeket csinál , és ez a film sem kivétel. A csavarok nagyon ütnek , a színészek jól játszanak , az egész egybe van gyúrva.Nem akarok spoilerezni úgyhoy csak ennyit írok róla.
Kedvenc filmem, nagyon jó szereplőkkel! Megható és megindító film, ami pedig a végét illeti, voltaképpen egy korszakot indított el a az utolsó pillanatban a lelplet lerántó filmek között.
Amit birtokolsz, az birtokba vesz. Az egyik személyes kedvencem.A mondanivalójával tökéletesen egyetértek.Edward Norton korunk egyik legnagyobb színésze élete alakítását nyújtja.De Brad Pitt-et se felejtsük el aki szintén zseniális.És a film végén a csavar...
Nagyon tetszett ez a film csak sajnos már az elején rá lehet jönni a csavarra. Ezt leszámítva a jó színészi alakításoknak köszönhetően nem volt zavaró hogy tudni lehet előre a végét.
Na igen, ez a film felemelő. És a végén a csavar. Az mindent visz. David Fincher egy nagy mágus, és ezt évről évre bizonyítja.
Nagyon jó film!! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja nem tud vele betelni, és újra meg újra látnia kell.