Harcosok klubja

Fight Club

2015.01.24 SzB14

Ráz a hideg még mindig, ha rágondolok erre a filmre, ez is csak a maximális csillagszámot kaphatja meg, nem kérdés. :)

2015.02.21 ildimari92

Jaj ez a film másodjára és harmadjára nézve is zseniális, sőt az ilyen filmekben az a jó, hogyha újranézi az ember, akkor már ugye tudja, hogy mi lesz a csattanó és sokkal több kis elrejtett dolgot lehet kiszúrni és azt mondani hogy ááááhh tehát AZÉR... Több

2016.04.15 Bloffeld

Anno moziban láttam és már akkor is nagyon letaglózott de csak többszöri megnézés után tűntek fel az apró kis jelek a filmben amikkel mesterien játszottak.

2015.01.28 Reni1978

Egyszer láttam, de biztos hogy még megnézem! Nagyon jó film! Izgalmas, érdekfeszítő.

2015.05.02 endi77

Edward Norton, Brad Pitt mi sülhet ki ebből? egy fergeteges, pörgő sodrású film, egy a valódi szabadság ízét megízlelő és ezt vágyó emberről, a valahová tartozásról... No és Meatloaf nagyi mellei sem elhanyagolhatóak :D

2015.05.11 Krazy8

Fincher alapból nagyon jó filmeket csinál , és ez a film sem kivétel. A csavarok nagyon ütnek , a színészek jól játszanak , az egész egybe van gyúrva.Nem akarok spoilerezni úgyhoy csak ennyit írok róla.

2015.02.10 FradiStars

Ide nem kellenek szavak meg kell nézni ! Igazi kultikus film Pitt és Norton remek párost alkottak, David Fincher pedig élete egyik legjobb moziját rakta össze.

2018.10.19 AlexCooper

Bár nem tudom teljesen hová tenni a filmet, tetszik. Kicsit beteg...

2015.03.09 ecsekieva2

Kedvenc filmem, nagyon jó szereplőkkel! Megható és megindító film, ami pedig a végét illeti, voltaképpen egy korszakot indított el a az utolsó pillanatban a lelplet lerántó filmek között.

2016.04.19 novak7matyas

Amit birtokolsz, az birtokba vesz. Az egyik személyes kedvencem.A mondanivalójával tökéletesen egyetértek.Edward Norton korunk egyik legnagyobb színésze élete alakítását nyújtja.De Brad Pitt-et se felejtsük el aki szintén zseniális.És a film végén a csavar...

2016.01.27 Dooo

Nagyon tetszett ez a film csak sajnos már az elején rá lehet jönni a csavarra. Ezt leszámítva a jó színészi alakításoknak köszönhetően nem volt zavaró hogy tudni lehet előre a végét.

2015.03.29 kissnora39

Na igen, ez a film felemelő. És a végén a csavar. Az mindent visz. David Fincher egy nagy mágus, és ezt évről évre bizonyítja.

2015.04.01 santa3991

Nagyon jó film!! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja nem tud vele betelni, és újra meg újra látnia kell.

2015.03.01 Neliah69

Brutális, de jó értelemben is. Közel hoz olyan dolgokat, amit sosem gondoltam volna. Helena Bonham-Cartert ebben a filmben láttam először, de nem utoljára. Mindenki kiemelkedő alakítást hoz ebben a filmben!