Harcosok klubja

Fight Club

2015.03.31 Mariann92

Nekem kicsit nehéz volt követni, de a végére minden kiderült. Ahogy az események történnek, igazán érdekes. Figyeljétek meg a vége utáni végét... Ott még van egy csattanó.

2015.03.30 paixmondiale

Zseniális, izgalmas, megdöbbentő film! A könyvet olvastam először, kicsit viszolyogtam is a filmadaptációtól, de hál'Istennek pozitívan csalódtam..Nem vagyok Brad Pitt fan (Edward Norton annál inkább), de a kádas jelenetben Pitt ahogy kitekint cigarettával a kezében, az egy hatalmas pillanat! a film 5/5 nincs mese!

2015.03.14 gaalerzsebet

Hihetetlen élményt nyújt a film. Csavaros, izgalmas, engem végig lekötött és megfogott, a thrillerek legjobbja, ez nem is kérdés! 4/5

2015.03.11 tothistvan2

Nagyszerű film! Izgalmas , fordulatokkal teli! A színészek hozzák az elvárt formát! Nagyon sok rejtett utalás megtalálható a filmben! Még a stáblistában is! 9/10

2015.02.15 nem.gab

Ez egy tipikus gondolkodós film. A mai napig ahányszor megnézem, mindig újabb és újabb gondolatokat kelt bennem. Fontos üzenetei vannak, érdekes felvetései, végtelen értelmezési lehetősége. A film, akárcsak a könyv, nagyon jól meg lett csinálva, hibá... Több

2015.02.01 shifty986

Legenda ez a film, óriási csattanóval, korunkat nagyon jól jellemző gondolatokkal.

2015.01.28 lmarci

Akárhányszor nézem meg, mindig találok valami kis pluszt, újat, amit addig nem. Edward Norton pedig hatalmasat alakít ebben. Kötelező darab

2018.07.14 Empeloc

Igazi kultusz film. Jó sztori, jó ötletek, jó színészek, jó karakterek. Végig képes magával ragadni, és izgalmas kérdéseket feszeget. A végén a csavar hatalmas, nehéz rosszat felhozni ellene, számomra egyedül a zene nem volt annyira tökéletes, csak szimplán megfelelő. Aki szereti a rétegelt filmeket, bátran ajánlom neki.

2015.02.21 gyuszamen73

Hát nem tudom, hogy ez jó film-e, inkább nézhető, vannak benne izgalmas mozzanatok, az ötlet is nagyon jó, de olyan katyvaszos, valszeg én vagyok buta, de a végén teljesen elvesztettem a fonalat. A film nem rossz ettől függetlenül.

2015.02.11 reat

Nagyon izgalmas és jó film. Remek dialógusok, színészek is tökéletesen illenek a szerepükre. Mindenkinek ajánlom!

2015.02.10 Krisz86

Sokmindent elmond a férfiak természetéről, no meg az állati ösztönökről. Hölgyeknek is ajánlott, de az urak talán jobban értékelik ;) Edward Norton és Brad Pitt párosa nagyszerűen működik, a történet pedig csavaros, a végéről nem is beszélve.

2015.01.26 pinter.bence91

Gyerek fejjel láttam először ezt a filmet, nem gondoltam rossznak... Aztán megnéztem kicsit érettebben és az egyik kedvencemmé avanzsálódott. Nem véletlenül kultuszfilm!

2015.01.26 Aranygomba

Miután megnéztem, rögtön bekerült a "kedvenc filmek" kategóriába, nagyon egyedi film, pörgős, kimondottan jó csavarral!

2015.03.17 kotipeter

Zseniális film. Ritkán látni ilyen összetett alkotás. Több év után is lehet rajta gondolkodni többször nézős mindenképp. Top10-es film, a legjobbak között a helye.