Harcosok klubja

Fight Club

2017.07.04 miklosvaridori

Örök kedvencem a Harcosok Klubja, egyedi és utánozhatatlan atmoszférája, szövege, milliője miatt. Magával ragadó, mélyen érintő történet. Erős idegzetűeknek.

2016.12.17 fazekasanett92

Minden idők egyik legmeghatározóbb és legütősebb drámája. Mélyre ható film, nagyon egyedi kidolgozással és dramaturgiával. Eszméletlen jó karakterek és mondanivaló!

2016.12.07 Szorcsik

Véleményem szerint Brad Pitt élete eddigi legjobb alakítását a Harcosok klubjában nyújtotta. Ez egy olyan film, amely képes gyökeresen megváltoztatni az emberek világnézetét, látásmódját. Kiváló forgatókönyv, vágás, a rendezői és színészi munka fenomenális.

2016.10.26 Manfred

Aktív, pörgős film, ami nagyon sokféle karakterű színészt sorakoztat fel. Különleges, nem mindennapi a hangulata. Akár többször is nézhető, szórakoztató film.

2016.06.14 Edeske

Kemény, durva film, amihez kell idegzet hogy végignézzük. Jól alakító, karakteres színészek vannak benne. Van mondanivalója a filmnek. DiCaprio jó választás a szerepbe.

2015.07.31 Aranyhal

zseniálisan összerakott film kiváló színészekkel. fantasztikus rendezés végig izgalmas sztori. Nagyon érdekes karaktereket mutat be igazán egyedülálló

2016.07.01 Pock

Kemény, durva film, ami profi szereplőket/főszereplőket soroltat fel. Minden perce feszült, izgalmas, egy pillnatra sem unatkoztam rajta. Profi rendezés és színészi alakítás.

2016.04.11 BallEr

Erre a filmre nem is tudok hirtelen mit mondani, konkrétan nem jött be egyáltalán. Még így nézve gyengéden is fogalmaztam. A cselekményszál még éppen hogy elmegy, de a karakterek megvalósítása szörnyű.

2015.03.24 szafffy

Brutális, kegyetlen film, elég volt egyszer megnézni, mély nyomot hagy. Zseniális alakítás Edward Norton -tól és Brad Pitt-től. Érdekesek azösszefüggések, egyre nehezebb kiigazodni, hogy valójában ki kt irányít. Elvolt, , sötét film.

2016.08.24 GaraiV

Kemény és komoly film csupa profi szereplővel. Profi rendezés, érdekfeszítő események, jól összerakott történet. Elgondolkoztat és megdöbbent, mindenképpen mélyen hat a nézőre.

2015.11.19 Robi92

Háát nekem nem igazán tetszenek az ilyen stílusú filmek.Annyira felkapott volt ez a film,de nekem mégse volt olyan hatásos.A hangminősége olyan gyenge,hogy néhány résznél igenycsak kellett fülelnem.

2015.06.30 BuBu

Nagyon jó könyvfeldolgozás, bár sok esetben van eltérés, de szerintem így is remek lett. Érdekfeszítő, izgalmas film, de szerintem van ennél jobb Fincher film!

2016.07.20 Bog1

Nagyon régen láttam sajnos még gyerekkoromban de emlékszem nagyon tetszett nagyon izgalmas volt és nagyon jól bemutatta a emberi élet értelmét. A főszereplő tökéletes választás és az összes többi és mind jól alakítja szerepét. Mindenkinek ajánlom én ... Több

2015.06.08 veszi.peter

Zseniális film, akárhányszor meg tudom nézni és nem unom meg egyszerűen. Szerintem az egyik legjobban összerakott film, az egyik legjobb forgatókönyvvel.