Ház az utca végén

House at the End of the Street

2018.04.08 Queenakasha

Sokkal jobb lett mint amilyennek elsőre látszott. Az volt a legjobb benne, hogy végig feszültség alatt tudott tartani, emellett persze kicsit félre is vezetett.

2017.08.15 czigler.nora

Szerintem elég gyenge film volt, inkább mondanám thrillernek, mint horrornak, mert ijesztőnek nem volt ijesztő. Amit pozitívumként tudok mondani, az JLaw munkássága.

2016.02.27 H.a.n.n.a

Szerintem ez egy tök jó film volt. Azt hitte, várta az ember, hogy eléggé sablonos lesz, de vannak benne csavarok. A fiú nem százas, de láttuk, hogy semmi figyelmet nem kapott a szülőktől.

2016.07.05 veress75

Többnyire unalmas volt a film és sehol nem ijesztett meg. Ez nem horror, nem értem miért teszik abba a kategóriába. Jennifer dobhatott volna rajta, ha több érdekesebb, szórakoztatóbb párbeszédet kap, de nem.

2017.11.05 edessszilvia

A címe és az előzetese nagyon figyelemfelkeltő volt, de maga a film csalódást okozott. Nem volt nagy durranás, tele klisékkel, sablonokkal, másolással.

2016.08.24 Emma109

Nekem nagyon tetszett a film, elég egyedi a története.

Ház az utca végén a címe, nagyon,de nagyon tetszett, de a tartalma annál inkább nem. Szerintem csak akkor érdemes megnézni, ha tényleg nincs jobb dolgotok, mivel nagyon unalmas tud lenni.

2015.03.22 Timejja

Jónak ígérkező, nagyon lassan építkező thriller, amiben aztán nem magyarázzák el a dolgokat, jöjjön mindenki saját maga rá, hogy szerinte mi is történt valójában. Ez még jól is elsülhetett volna, csak gy olyan semmilyen lett. Jennifer itt is fantaszt... Több

2020.07.19 HADNAGY

Look!

Elejétől a végéig izgalmas film. Mentes minden közhelyes elemtől! Ütős film, váratlan fordulatokkal. Csak ajánlani lehet egy jó hétvégi filmnézésre!

2016.09.11 Miss_Murder

Gyerekek.. Nézzétek meg, nem fogjátok megbánni. Nagyon szeretem ezt a filmet. Nem átlagos történet. Van benne egy cseppnyi romantika, rengeteg feszültség és egy kis őrület. Kell még más? A karakterek nagyon jól ki lettek dolgozva. A végén már szó s... Több

2018.12.28 Évi Spitzmüller

Csattanó a végén, szeretem az ilyen filmeket,hol a film felénél nem derül fény a csattanóra. Azóta többször is megnéztem. Szeretem, ahol fiatalok a főszereplők.

2016.04.30 darkages1987

Jó sztori nem sablonos érdemes megnézni