Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
10
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Filmbarbár   2019. 11. 25.

legújabb vélemény

Egymásra utalva

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Ritka filmtörténeti pillanat az, amikor egy alkotás gyakorlatilag nulla történettel és csupán két színész szerepeltetésével szinte végig le tudja kötni a néző figyelmét. Mindezt úgy, hogy a film egyébként egy és háromnegyed órás, és a szó hagyományos értelmében vett párbeszédek sincsenek benne. Noha Lee Marvin és Tosiró Mifune számára nem ez volt életük legnagyobb szerepe, és talán pont a dialógusok hiányából is eredő módon a színészeknek kevesebb terük nyílt tehetségük megmutatására, mégis azt mondhatjuk, hogy nem volt könnyű a feladatuk, de azt sikeresen oldották meg. Nem rajtuk múlott, hogy az egyébként remek film zárását követően az egys... több»

 
jaszon   2017. 06. 27.

Hihetetlen, hogy két színésszel is ennyire jó filmet lehet készíteni. Abszolút minimalista koncepció, de mégis hihetetlenül ütős. Szuper film, igazi mestermű!


 
Tom   2016. 03. 30.

Lee Marvin és Toshirō Mifune alakítása egyszerűen fenomenális volt. Nem tudnék elképzelni, hogy ma már ilyen film készüljön, nagyon ott van. Ezt egyszerűen mindenkinek látnia kell!

Lee Marvin
Toshirō Mifune
Lee Marvin
Toshirō Mifune
Lee Marvin
Toshirō Mifune

A film összbevétele 3 230 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.