Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
31
Szereplők
14
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Huligánok
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
harnas1207   2018. 11. 26.

legújabb vélemény

Úgy érzem ez a film az amerikai nézőközönségnek készült, amolyan betekintés az európai foci huligánok életébe. Az ötlettel nincs semmi probléma, és Eljah Wood szereplése se olyan irritál, mint az elsőnek gondolnánk. Az angol stílus visszaköszön, de a huligános jelenetek kicsit szépítettek "lightosak". A sztori egyébként nagyon jó. A kirúgott diák, fél hazamenni a családjához és véletlen belecsöppen a foci huligánok közösségébe. Hamar megszereti és ott vezeti le kudarcos élete minden dühét. Családja próbálja megállítani a srác mélyrepülését mielőtt még nem késő, mint kiderül saját tapasztalatok alapján. Ami nem tetszett, az a befejezés, egyszerre idegesítő és értelmetlen. Ez sokat ront az egész film megítélésén.

 
Deku   2017. 08. 30.

Eszméletlenül jó lett a film. Azt hiszem nagyon egyben volt a történet, remek volt a története. Volt néhány kisebb probléma a filmmel, mint nem oda illő zenei játék de ennyi az egész.


 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Csodálatos film. Lehetnek érzelmek egy "focis" filmben is. Cím alapján nem ezt vártam és kellemesen csalódtam. Ezért ne ítélkezzünk cím alapján! Mindenkinek ajánlom!

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Őszinte és elsöprő maga az egész film. Hatalmas hatással volt rám. Elgondolkodtató a vége megrendítő. Végig leköti a figyelmemet. Ebből meg lehet tanulni hogyan is álljunk ki magunkért. 5 csillag mert fantasztikus film.

 
fcbnandi   2015. 10. 30.

szeretem a huligános filmeket és szerintem az összes közül ez az egyik legjobb. A zenék is nagyon jók a filmben. Elijah Wood-ot nemigazán tudtam elképzelni ilyen filmben, de nemokozott csalódást.

A film összbevétele 344 095 dollár volt (imdb.com).

 

A szerepre való készülés közben Charlie Hunnam valódi focihuligánokkal is találkozott.

(kázsé)
 

A filmkészítők megkeresték a West Ham futballrajongóit, hogy forgathassanak a valódi törzshelyükön. Csak miután leforgatták a filmet, jöttek rá a rajongók, hogy a film nem az ő dicsőséges tetteiket fogja ünnepelni.

(kázsé)
 

A huligánokat játszó színészek olyan kemény edzésen mentek keresztül, hogy nem egyszer hánytak a napi 4-5 órás gyakorlatok közben. a legtöbb dolog alól felmentést kapott, hogy hangsúlyozzák kívülálló státuszát.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.