Angolul két alkalommal néztem meg, és nagyon vártam a magyar verzióra is, csak hogy újra megnézhessem. Egyszerűen felemelő, csodás, elgondolkodtató film. A műfaj kedvelőinek kötelező darab!
Egészen különleges film, vallási és misztikus elemekkel megtűzdelve. A 11-e szám körüli jelenete, ahogy rátalál a lányra remek volt.
Egyik nagy kedvenc filmem. Csak úgy belekezdtem, aztán a második felénél már nem tudtam abbahagyni, annyira magával ragadt! Sőt rögtön másnap újra meg kellett néznem! Nagyon szépen felépített történet, izgalmas, tele van fordulatokkal és látszólag ös... Több
Nagyon jó és megható film, elgondolkodtató, mély jelenetekkel. Nagyon megfogott a stílusa, a nyitottsága. Érdekes ahogyan a különböző nézőpontok összefutnak.
Kellemesen misztikus a film, engem magával ragadott a története. Nem egy sablonos sztori, igazi felüdülés volt.
Érzelmi hatását tekintve nagyon erős és kifejező film ugyanakkor elgondolkoztató is. A történet maga is ötletes és izgalmas is a színészi alakítás is profi.
Ez a film röviden: WOW!!! Eszméletlen gyönyörű film, mindenkinek látnia kellene! Tipikusan az a film, ami alul van értékelve. Imdb-n egy 9-est simán adnék rá. Nem szoktam dobálózni a magas pontszámmal, de ez számomra bekerült a kedvencek közé. Nehéz ... Több
Ez egy kifejezetten jó film, persze nem tökéletes és vannak benne túlzások, az "égi jelek" pl. ilyenek voltak, meg az a k*rva nagy óriásplakát, amin felismerte azt a p*csát, amelyikkel az álarcos buliban találkozott. Az első fél órában úgy tűnik, min... Több
Nem vagyok romantikus típus vagy érzelgős de ez a film nálam mindent vitt !!! Nagyon szép történet,megható...szóval nagyon jó ! Ajánlom minden korosztálynak !
Napokig nem tértem magamhoz a hatása miatt. Különleges, szívszorító, de mégis nagyon szép történet. A sírósok készüljenek fel. :)
A tudomány és a hit kapcsolatának feszegetése mindig is érdekelt témakör volt a számomra. Ez különösen érdekes és ütős film volt, ami elgondolkodtatott.
Én láttam, pont abban az időszakban, amikor különös hobbim volt a szemek és szájak lefotózása, illetve érdekelt a reinkarnáció, és szerettem (most is szeretem) Astridot (a színésznőt). Engem NAGYON megfogott a film, a különös hangulata, a történet, az, ahogyan az egyes kérdéseket kezelte, az egész. Bennem különös, jó élményként hagyott nyomot.