Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: Családi vakáció - Irány Ibiza! (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

Christian Claviert imádom úgyhogy nem is volt kérdés hogy ezt is megnézzük. Nagyon jó vígjáték, szétnevettük rajta magunkat a családdal. A gyönyörű tengerparti tájak pedig csak bónusz. Nyári laza hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes.

 
kristoftoth21   2019. 08. 28.
Nem rossz, nem rossz, de a jó az nem ilyen...

A címéből és az előzetes leírásból sejthetően valami bulizós vígjátékról van szó. Buli, csajok, pia, szex, drog és minden, amit el tudsz képzelni. Ez végülis valamennyire így is van, de igazából egy családnak vagy valami hasonlónak (tekintve, hogy a csávó csak az anyjuk szeretője) a történetét láthatjuk, amint elmennek Ibizára, és aztán csak úgy vannak, és történik némi bugyuta esemény. De egyéb érdemi történetet a film nem tud felmutatni. A főszereplői végülis jól megformált hétköznapi személyek a különböző erényeikkel és gyarlóságaikkal. De ezen és némi humoron kívül – történet hiányában – a film nem tud semmi érdemlegeset a nézők szeme elé tárni. Nekem hiányérzetem van a filmmel kapcsola... több»


 
Zsombi   2019. 08. 20.

A francia vígjátékokkal én mindig is bajban voltam, egyrészt sosem jött be ez a fajta humor, másrészt a karakterek többnyire ripacskodósra sikerednek. Sajnos ez az Ibizával sincs másként, és bár Christian Clavier alakítása igencsak rendben volt a részemről, nekem nem igazán ütötte át az inger küszöbömet a film. Sajnos, ez van...:/

 
tomvétsz   2019. 07. 20.

Nem egy emlékezetes film, a mozijegy árát sajnálnám érte, de arra jó, hogy az ember csak úgy bambuljon rajta, talán még a hangulatomon is javított kicsit.

 
ruman666   2019. 07. 18.

Egyszeri filmezéshez éppen ideális, de máskülönben nem tudom elképzelni, hogy valaha még újra meg akarom majd nézni ezt a filmet. A hangulata egészen kellemes, és a sztori is habkönnyű.

 
Bulki   2019. 07. 15.

Az amerikai komédiák unalomig csépelt kliséi és körbe-körbe ismétlődő poénjai után felüdülés volt ez a film. Azt hiszem, egyértelműen kijelenthető, hogy Clavier viszi el a hátán az egész filmet, mert a témája nem túl eredeti, és a tinik és Seigner sem győztek meg. Na meg aztán, nem dőltem a röhögéstől, ami inkább negatív irányba billenti a mérleget, de egyszer azért nézhető.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.