Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56
Filmadatlap
 
49
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
2
Videók
Jackass 3D
 
Nagy Zsolt Nézhetetlen  2019. 04. 25.

legújabb vélemény

Förmedvény 3D

Az üres, erkölcstelen, semmit nem tisztelő, lusta, öntelt, unatkozó amerikai fiatalok ámokfutó orgiája. Annak komoly baja van, aki ezt élvezi, vagy azonosulni tud bármelyikükkel.

 
kissjanos21   2016. 04. 04.

Mindig is bírtam ezeket a srácokat és az őrültségeket,amiket csináltak.Igaz,néha túlzásba esnek és beficcen nem kevés ocsmányság,de ezt mindig megtudtam bocsátani nekik. hamar elment ez a másfél óra.


 
S.Marika   2015. 11. 24.

Neee ez a film is egy ökörködés és fárasztó. Már akkor is utáltam amikor sorozatként láttam egy egy részt. Belegondolni is rossz egy egy jelenetbe annyira durva és ez a folyamatos gusztustalan dolog áá nem az én filmem.

 
Niki88   2015. 11. 26.

Durva!Sokszor már fogtam a fejem,ezt nem hiszem el,hogy milyen idióták az emberek. Elkezdtem belenézni de az első gusztustalan jelenetnél ki is kapcsoltam,már akkor sok volt amit láttam.

 
palfi24   2015. 03. 30.

Amikor megelégeled a komoly lélektannal megáldott filmeket: a megfelelő agyzsibbasztás. Ha szereted az elmebetegséget, és a korábbi Jackass gyártmányokat, akkor egy sírva/üvöltve röhögés alapja. 8/10

 
anolib   2015. 03. 30.

Hát ez egy elég beteg film. Szórakoztató bár néha elég durva vagy undorító dolgokat csinálnak. Sokszor alig bírtam nézni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.