Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
73%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
70
Képek
8
Videók

Vélemények: Judy (2019)

 
Secret Lover   2020. 09. 30.

legújabb vélemény

0

Átlagos életrajzi film, lenyűgöző és elhivatott főszereplői alakítással. Renée Zellweger nem próbálja imitálni Judy Garland-ot, hanem egy általa való olvasatot ad a művésznőről, amivel életre kelti a tragikus-sorsú Garland életének utolsó pillanatait.

 
Lubi   2020. 01. 16.

a nap véleménye

1
Letérve a sárgaköves útról

Életrajzi filmet sokféleképpen lehet készíteni, de sosem egyszerű feladat megragadni egy valódi személy egyéniségét, lényének esszenciáját. Ennek eszközeként gyakran a kontextualizálás lehet a kulcs egy remek filmhez. Az adott személy ismert és/vagy ... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2020. 01. 15.

a nap véleménye

2
A díva hattyúdala

Nagy kedvenceim az életrajzi ihletésű történetek: legyen szó akár könyvről, akár filmről, így nem volt kérdés, hogy egy Judy Garlandról szóló filmre mozijegyet váltunk. Az előzetes várakozáshoz még hozzátett, hogy megkezdődött az Oscar-láz, a címszer... teljes kritika»

 
indingo   2020. 03. 21.

0

Jól indult a történet. Kaptunk kicsit a gyerekkorból, az Ózos időkből, de hamar vontatottá vált a film. Judy Garland nem túl szép éveit mutatta be, eléggé egyoldalú volt a film. Zellweger játéka sem volt lenyűgöző.

 
Anti007   2020. 01. 17.

0
A szivárvány árnyékában

Tavaly ősszel mutatták be a filmet, akkor még nem volt semmi hír, hogy nálunk mikor vetítik. Bíztam benne, hogy moziban láthatom majd a Judy Garlandról szóló életrajzi filmet. Nem teljesen erre számítottam (hogy az életének csak az utolsó évét mutatj... teljes kritika»

 
Turon   2020. 01. 14.

0

Atyavilág, Renée Zellweger elképesztőt alakít ebben a filmben, Judy Garland karaktere egyszerűen fenomenális. Mint ahogy lebilincselő ennek a filmnek az egész története is. Nagyon megérintett, ugyanakkor el is gondolkodtatott. Az biztos, hogy egy picit emészteni kellet, hiszen nagyon tömött az elbeszélés.

 
googk   2020. 01. 11.

0

Azt hiszem, ennek a filmnek egyszerűen nem én vagyok a célközönsége. A sztorivezetést egy kissé vontatottnak éreztem, belátom eléggé türetlen is voltam, hiszen a történet egészen lassú folyású. Ennek ellenére szerintem mindenképpen érdemes megnézni, ... több»

 
Zsolt   2019. 11. 23.

0

Judy Garlandról eddig csak annyit tudtam, hogy ő játszotta Dorothy-t gyerekkorom egyik nagy kedvencében. Most azt is megtudtam, hogy nem volt könnyű élete, a fényesnek ígérkező karriert csúfos bukás követte. Kicsit meglepett, valahogy nehéz összeegye... több»

 
Toncsi   2019. 10. 23.

0

Renée Zellweger ismét kihozta a szerepből a maximumot, mégse tudom 5 ponttal értékelni a filmet. Nem igazán adta át a kor hangulatát, a cselekmény végig ugyanazon a 2-3 helyszínen játszódik, van benne pár üresjárat. Nem ez a legjobb életrajzi film, de azért sikerült valamivel az átlagos felett maradnia.