Szerintem ezt a filmet már mindenki látta, nagyon jól nyúltak a dinoszauruszokhoz mítoszához, természetesen a széria legjobbja és örülök, hogy ebben még nem volt CGI!!
A filmtörténelem legjobb dinoszauruszos filmje. Rengeteg izgalommal és feszültséggel van tele a film. Az őslények kidolgozása a mai napig remek és nincs párja.
Sokkal többet vártam egy filmtől, amit ennyire dicsérnek a kritikusok és az emberek is. Nekem valahogy nem nagyon jött be. A korához képest jó lett, de már találsz sokkal jobb filmeket is.
Szörnyen beletalált ez a film. Semmi rosszat nem tudok mondani róla mivel szerintem nagyon egyben volt az egész. Nekem kifejezetten tetszett és bátran nézze, meg aki teheti.
Bárki, bármit mond, az első rész volt a legjobb és a legfélelmetesebb, hiába régi, és nem voltak még olyan számítógépes trükkök, a mai napig megállja a film a helyét. Én ettől jobban féltem, mint a 2015-ös új résztől.
Kedvenc filmem a mai napig, kilóra megvesz. Egyrészt 1993-ban ilyen profi dinoszauruszokat megalkotni, le a kalappal, másrészt a sztorija is jó, bár ezt Crichton bácsinak köszönhetjük - és a könyv jobban is tetszett, mint a film. A filmben - természe... Több
Kalandfilmek tekintetében teljesen egyértelmű, hogy a Jurassic park az egyik legjobb film, ami valaha készült. Látványban sem semmi, az ötlet pedig egészen egyedi és úttörő volt.
Egy igazán korszakalkotó és már klasszikusnak számitó széria első része ami egyben gyerekkorom nagy kedvence.A látvány amire inkább mindenki emlékszik az hát még a mai szemmel is látványos.Igazi kalandokkal teli film ami klassz szinészekkel van össze... Több
Annak ellenére,hogy ez a film már 22 éves a látvány még most megállja a helyét.Kiváló film,még most is izgalmasak a raptoros jelenetek.Már legalább 3x láttam és mindig nagyon jól szórakoztam.
Látványos, klasszikus fantasy, ami a kategória kedvelőinek kötelező darab. A szereplők karakteresek, a sztorija ötletes. Időtálló, klasszikus a kategóriában.
Steven Spielberg egyik legjobb alkotása. Imádtam gyerekkoromban a dinókat és hát ez a film akkoriban hihetetlen nagy durranás lett. A dinók kidolgozása pedig szerintem kifogástalan.
Hát a Jurassic Park a egy örök klasszikus. Nem lehet nem szeretni, főleg, aki imádja az ilyen T-rex-es, dinoszauruszos kalandfilmeket. Eléggé várós a mostani Jurassic World is, remélem jól eltalálták és sikerül hoznia azt a színvonalat, mint amit ez is hozott (a régiek).