Jurassic Park

Jurassic Park

2015.11.22 somi

Kedvenc filmem a mai napig, kilóra megvesz. Egyrészt 1993-ban ilyen profi dinoszauruszokat megalkotni, le a kalappal, másrészt a sztorija is jó, bár ezt Crichton bácsinak köszönhetjük - és a könyv jobban is tetszett, mint a film. A filmben - természe... Több

2015.10.07 Blindspot

Bitang módon jó filmet hozhattak össze. Elsőre nem volt kedvem belenézni a cím alapján nem tartogatott az én ízlésemnek sokat. Szerencsére tévedtem. Oda voltam érte.

2017.03.24 georgri

Kalandfilmek tekintetében teljesen egyértelmű, hogy a Jurassic park az egyik legjobb film, ami valaha készült. Látványban sem semmi, az ötlet pedig egészen egyedi és úttörő volt.

2016.04.26 ukla

Egy igazán korszakalkotó és már klasszikusnak számitó széria első része ami egyben gyerekkorom nagy kedvence.A látvány amire inkább mindenki emlékszik az hát még a mai szemmel is látványos.Igazi kalandokkal teli film ami klassz szinészekkel van össze... Több

2016.08.29 GaraiV

Látványos, klasszikus fantasy, ami a kategória kedvelőinek kötelező darab. A szereplők karakteresek, a sztorija ötletes. Időtálló, klasszikus a kategóriában.

2015.11.21 Robi92

Annak ellenére,hogy ez a film már 22 éves a látvány még most megállja a helyét.Kiváló film,még most is izgalmasak a raptoros jelenetek.Már legalább 3x láttam és mindig nagyon jól szórakoztam.

2015.06.16 Miss Rika

Steven Spielberg egyik legjobb alkotása. Imádtam gyerekkoromban a dinókat és hát ez a film akkoriban hihetetlen nagy durranás lett. A dinók kidolgozása pedig szerintem kifogástalan.

2016.07.16 Bog1

Na ez az a film amit bármikor, bármilyen időben, bárkivel képes lennék megnézni. Eleve gyerekkorom óta nagy kedvenceim a dinoszauruszok. Az összes könyv is megvan:D:) Nemtudom hogy miért kapott el régen ennyire a hangulata, de a szereplők is hozzátehettek:)

2015.06.17 szune40

Spielberg ismét megmutatta, hogy mire is képes és elénk tolt egy ilyen hihetetlen világot. Biztos sokan vannak akiket alapból érdekelt a téma de akit nem azt is a képernyő elé tudta varázsolni. Az akkori technikához képest ez valami hihetetlen jó.

2015.06.10 veszi.peter

Hát a Jurassic Park a egy örök klasszikus. Nem lehet nem szeretni, főleg, aki imádja az ilyen T-rex-es, dinoszauruszos kalandfilmeket. Eléggé várós a mostani Jurassic World is, remélem jól eltalálták és sikerül hoznia azt a színvonalat, mint amit ez is hozott (a régiek).

2015.04.19 KeriPeti

Rettentően várom az új Jurrasic Word-öt, épp azért, mert régen imádtam ezt. Mai napig többször meg tudom nézni, kevés sajnos a dínós film. Különösen, ami ilyen szépen kivitelezett. De hát Spielbergtől az ember nem is várhat mást. Zseniálisan jó.

2016.04.04 Gergely Varju

Annak idején, gyerek fejjel, olvastam a könyvet ami alapján készült. Faltam az oldalait, remek volt. És hátul ott volna a híres rendező-producer ígérete "filmet csinálok belőle". A film története hatalmas visszaesés volt a könyvéhez képest. A karakte... Több

2015.06.02 era93

Imádtam, Steven Spielberg nagyon tuti dinós filmet hozott össze. Korának nagyon nagy filmje ez hisz olyan élethű lett a dinó világ amilyen csak lehetséges, sokan még ma se készítenek hasonlót se kategóriájában.

2015.12.29 Luxury

Nagyon izgalmas és kiváló film. 1993-ban nagyon profi módon jelenítették meg a dinoszauruszokat ami bámulatos. Klasszikus és felülmúlhatatlan szinte ( de nekem az új része is nagyon tetszett)