Szerintem gyengék ezek a filmek nekem nem jottek be!!! Valahogy hiteltelen volt es nem kotott le, a latvany meg elment, de nem dobtam tole hatast.
5+5 csillag... 94-környékén láttam először, videón. Azonnal szerelem lett belőle... Számtalanszor újranéztem azóta, nem sokat csökkent a varázsa. Nyilván nem bűvöl el úgy, mint azon a napon, még gyerek fejjel... De most is ezt tartom az összes rész k... Több
Az első, amely megteremtett egy világot. Kétség kívül ez a legjobb, maga a történetet tekintve, de abban is, hogy akkor új volt és teljesen formabontó. Először láthatott a néző igazi dinókat, nem volt az az érzésed, hogy bábok!
Gyerekkoromban talán ez volt az első film, amit ebben a sci-fi kategóriában megnézhettem . Megfogott, magával ragadott, valóban látványos, szórakoztató, érdeklődést felkeltő film. Ma is nézhető.
Gyerekkoromban éltem haltam a dinoszauruszokért. Így nem is kérdéses eme film alkotás volt a témában a legjobb számomra. Mai szemmel hihetetlenül jól meg lettek alkotva a dínók. Sőt sok mai hozzá hasonló dínós film meg se üti közel se a mércét. Amellett, hogy a történet is kiváló volt.
Egy igazi klasszikus, amit bármikor újra lehet nézni. A 90-es évek nem véletlen a kedvencem filmek terén. :) Az új rész is jó, de azért lássuk be, ez az igazi. Főleg, hogy már akkoriban milyen jó látványt csináltak.
A valaha volt legjobb kalandfilm. Imádom. A szereplők, a dinoszauruszok, a történet, mind nagyon szépen lett kidolgozva. Gyerekkorom egyik meghatározó filmje volt, annak idején még féltem is tőle egy kicsit. Egyszer mindenkinek látnia kell, olyan ez ... Több
Sokunk gyerekkori kedvence ez a film szerintem. Nagyon imádtam anno. Emlékszem, hogy egymás után kétszer, háromszor is megnéztem VHS-en. Klasszikus marad. Sajnos az filmről ez nem mondható el.
Gyerekként nem is mertem megnézni, akkori éveimben beleborzongtam. Szinte ugyanúgy mint a kölykök a filmben. Jóra sikeredett, látványos, feszültségekkel teli
Azt hiszem Spilberg legjobb éveit és alkotásait tükrözi ez a film is. Már maga az hogy megtalálta ezt a könyvet és igazi, a saját stílusában készült művet csinált belőle. A folytatásoktól már nem voltam elájulva, de az akkor nagyot ütött és mostanába... Több