Kettős kockázat (1999)

Double Jeopardy

uniterra   2021. 04. 18.

Az eleje rémesen gyenge. Felvesz a főhős egy véres kést? Az a kés maradhatott volna ott, ahol volt. Nem életszagú, a többi része rendben van. De még így sem volt egy túl nagy film. Olyan langyosan közepes.

miklosvaridori   2017. 06. 27.

Tommy Lee Jonest nagyon szeretem mert sokarcú mégis van egy egyedi jelleme ami mindent filmjében felfedezhető. Nem mondom hogy a legjobb film volt tőle, de abszolút élvezhető.

edessszilvia   2017. 11. 24.

Amennyire jó a karakter válogatás annyira pocsék film volt. Abszolút idő és pénz pocsékolás megnézni. Érdektelen, unalmas, lapos és a befejezése összecsapott.

drsolomon   2015. 06. 30.

Jó kis krimi, ami az idilli világból indul, majd az események előrehaladtával egyre több a bonyodalom, a több szálon futó történet egyre izgalmasabb. Sablonjai ellenére jó film.

tomtom   2016. 06. 03.

Értelmetlen sztori, film és minden szereplője. Még szerencse, hogy Ashley Judd egy egész jó bőr...

RókaÚr   2014. 10. 14.

Mint TV film elmegy, de mozifilmnek csapnivaló.

Amanda   2018. 10. 23.

Jó kis film. Igaz klisé történet de a színészi játékok viszont remekek

Ashley Judd a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)

Tommy Lee Jones 10 millió dollárt kapott ezért a szerepért.

(rbernadett)

Greg Kinnearnek felajánlották Nicholas Parsons szerepét, de nem élt a lehetőséggel.

(rbernadett)

Ashley Judd azért kapta meg a főszerepet mert Jodie Foster (akinek a szerepet szánták) terhes lett.

(dulkap)