Ki nevel a végén?

Anger Management

Cikkek

2016.04.21 raczdavidzsolt

Nem lett a kedvenc! Szerintem nem jó a szerelőválogatás sem!

2017.02.25 clay00

Ez valakinek vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem. Mindkét színészt zseniálisnak tartom,de nekem valahogy együtt ebben a filmben csak átlagossá tudtak válni. Néhol már-már untam is.

2018.01.04 Dius0520

Semleges számomra ez a film. Meg lehet nézni, még nevetni is lehet rajta, de nem hagy az ember emlékezetében túl nagy lábnyomot.

2016.10.19 byebyepuppy

Többet is ki lehetett volna hozni a filmből, de szerintem nem ez volt a cél, egy könnyed vígjáték, ikonikus színészekkel adva. Jó film, egyszer simán nézhető, a színészek lazán eljátszoták azt amit rájuk adtak szerep, így nem csalodunk senkiben. Összeségében egy jó de könnyen felejthető filmet lát az ember.

2016.01.05 tomvétsz

A legnagyobb Adam Sandler film ever! Akárhányszor meg tudom nézni, és mindig jókat röhögök rajta. Jack Nicholson hihetetlen mint mindig, és ami külön érdem, hogy ennek a filmnek még a szinkronos verziója is teljesen élvezhető.

2018.08.11 Thirst0626

Nekem tetszett. Elvoltam vele és máskor is megnézném. Vannak Adam Sandler-nek ennél sokkal rosszabb filmjei is.

2015.01.28 dresizoli

Szeretem ezt a filmet, többször is láttam már, mindig meg tudott nevettetni. :D Egy unalmas vasárnap délután a legélvezhetőbb a film.

2015.05.17 DarkLion

Aki szereti Adam Sandler bárgyú humorát, annak ez a film biztos tetszik, nekem ez a színész megmondom őszintén, soha nem jött át. Csak azért nem adok 1-et, mert Jack Nicholson úgy-ahogy elviszi a hátán a dolgot, ő legalább tud játszani. De az összes ... Több