Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Kisiklottak
 
hsanya182   2017. 02. 07.

Lassan indul be a film, de így szépen előkészíti a családi idillből a kísértés, megcsalás felé húzó férjet. Barátnőmmel néztem, ő nem olvasta el a film tartalmát, így teljesen váratlanul érte, ahogy a film 30perc után hírtelen fordulatot vesz. A papucs férjnek végül irányításba kell vennie életét. Nézhető, jól felépített sztori, vannak benne üresjáratok, de aztán mindig valami nem várt feszültséggel teli jelenettel előrukkol...

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Bár jobban kedvelem a pozitívabb kisugárzású filmeket, meg kell mondjam, hogy ez a film remek volt! A történet nagyon tetszett, kicsit a Szex telefonhívásra című filmhez tudnám hasonlítani. Bár egy idő után sejthető, hogy nagyjából miként fog végződni a történet, mégis folyamatosan leköti a néző figyelmét. Kár, hogy Aniston nem kap vagy vállal több komolyabb szerepet, szerintem itt is kiválóan megállta a helyét.


 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

Jennifer Aniston ebben filmben megmutatja, hogy nemcsak a vígjátékokban tud jól szerepelni és ezt még megfűszerezik egy kiváló forgatókönyvvel.

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

De kar hogy J. Aniston van benne... A film nagyon feszult, lassan epitkezo es egyre melyebbre taszito thriller egy olyan tortenettel, ami sajnos barmelyikonkkel megtortenhet, aztan csuszunk le a lejton... A vege zsenialis, imadtam.. Csak... Csakhat J. Aniston ebben a szerepben is pontosan ugyanolyan, mint mindig. S ez baromi keves. Hiteltelen, ripacs es meg mindig Rachel.

 
Jeanny   2018. 04. 05.

Ez egy nagyon erős "jó". A műfajkedvelőknek azt mondom, hogy ez az alkotás egyszerre mutat újdonságot, de kevésbé nyomasztóbb, mint a hasonló filmek java. Egy kellemes egyszernézős kikapcsolódás, de... Itt jön a de. Vannak igazán megrázó és még a gyakorlott néző szívét is megolvasztó pillanatok, ami teljesen megváltoztatja a mű jelentését számomra. A főszereplő számomra ismeretlen volt, de sajnos nem is nyerte el tetszésemet. Szinte minden mozdulata egy másik színész imitálásának hatott (leginkább Kevin Spaceyt láttam benne, de nem ő volt az egyetlen). Jennifer határozottan meglepett. Eddig csak vígjátékszínészként tekintettem rá, de sikerült kilépnie a szememben ebből a skatulyából.

Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Vincent Cassel
RZA
Denis O'Hare
Clive Owen
 
A Kisiklottak döbbenetes thriller, mert átélhetően realista, jól megrendezett, izgalmas és hiteles alakításokkal leforgatott. Clive Owen és Vincent Cassel is óriásit nyújtanak: előbbi a belső gyötrődés, utóbbi a velőig hatoló gonoszság megjelenítésében erős. Jennifer Anistontól sajnos nem élete alakítását láthatjuk, viszont a nyomozó szerepében Giancarlo Esposito szintén fantasztikus. Ő a film harmadik nagy alakja. több»

A film összbevétele 57 479 076 dollár volt (imdb.com).

 

57,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 22 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A film nagyjából két hónappal a 2015. szeptember 17-i vonatkatasztrófa után jelent meg, mely során ketten életüket vesztették, nyolcvanan pedig megsebesültek.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.