Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Kisiklottak (2005)

Derailed
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

0

Egy nagyon jó, elgondolkodtató film ami megtornáztatja a karanténban elfáradt agyat. A főszereplő nagyon jól feltalálja magát, nem egy tipikus áldozat fajta. az emberi kapcsolatokról is hordoz magában tanulságot szóval egy egész komplex film a maga módján.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 04.

0

Jennifer Aniston ebben filmben megmutatja, hogy nemcsak a vígjátékokban tud jól szerepelni és ezt még megfűszerezik egy kiváló forgatókönyvvel.


 
hsanya182   2017. 02. 07.

1

Lassan indul be a film, de így szépen előkészíti a családi idillből a kísértés, megcsalás felé húzó férjet. Barátnőmmel néztem, ő nem olvasta el a film tartalmát, így teljesen váratlanul érte, ahogy a film 30perc után hírtelen fordulatot vesz. A papu... több»

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

1

Bár jobban kedvelem a pozitívabb kisugárzású filmeket, meg kell mondjam, hogy ez a film remek volt! A történet nagyon tetszett, kicsit a Szex telefonhívásra című filmhez tudnám hasonlítani. Bár egy idő után sejthető, hogy nagyjából miként fog végződn... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 26.

0

De kar hogy J. Aniston van benne... A film nagyon feszult, lassan epitkezo es egyre melyebbre taszito thriller egy olyan tortenettel, ami sajnos barmelyikonkkel megtortenhet, aztan csuszunk le a lejton... A vege zsenialis, imadtam.. Csak... Csakhat J... több»

 
Di Canio   2019. 05. 29.

0

Az eleje elég unalmas, de aztán egész jó film lesz belőle.

 
Jeanny   2018. 04. 05.

0

Ez egy nagyon erős "jó". A műfajkedvelőknek azt mondom, hogy ez az alkotás egyszerre mutat újdonságot, de kevésbé nyomasztóbb, mint a hasonló filmek java. Egy kellemes egyszernézős kikapcsolódás, de... Itt jön a de. Vannak igazán megrázó és még a gya... több»

Galéria (11)

Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Clive Owen
Jennifer Aniston
Clive Owen
Vincent Cassel
RZA
Denis O'Hare
Clive Owen

Videók (1)

A film összbevétele 57 479 076 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Charles és Lucinda bemennek a szállodába, Dexter látható a háttérben.

(dailyfilmsan )
 

A Charles Schine által használt mobiltelefon egy Nokia 6230.

(dailyfilmsan )
 

57,5 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 22 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 

A film nagyjából két hónappal a 2015. szeptember 17-i vonatkatasztrófa után jelent meg, mely során ketten életüket vesztették, nyolcvanan pedig megsebesültek.

(hp )
 

Melissa George mindössze 15 évvel idősebb, mint filmbeli lánya, Addison Timlin.

(hp )
 
A Kisiklottak döbbenetes thriller, mert átélhetően realista, jól megrendezett, izgalmas és hiteles alakításokkal leforgatott. Clive Owen és Vincent Cassel is óriásit nyújtanak: előbbi a belső gyötrődés, utóbbi a velőig hatoló gonoszság megjelenítésében erős. Jennifer Anistontól sajnos nem élete alakítását láthatjuk, viszont a nyomozó szerepében Giancarlo Esposito szintén fantasztikus. Ő a film harmadik nagy alakja. több»