Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Senki többet (2013)

La migliore offerta
Filmadatlap
 
25
Szereplők
31
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Senki többet
 
indingo   2019. 02. 04.

Remek film, csak ajánlani tudom. Gazdag a története, sok minden történik benne. Misztikus lengi körül, de a vége mégis meglepő.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Gyönyörű film, az egyik legjobb és talán legszomorúbb, amit valaha láttam. A befejező képsor a kedvencem, mind hangulata, mind képi világa miatt.


 
rbernadett   2015. 10. 02.

Hogy pontosan miért is "kölcsönöztem ki" ezt a filmet már nem tudom, de, hogy fogalmam sem volt róla miről fog szólni az is biztos. Pontosan amiatt, hogy nem tudtam mire számítsak, végig érdekes volt a történet és elképzelésem sem volt, hogy mivé lesz. Nos, a végére nem teljesen erre számítottam, úgy is mondhatnám, hogy nem erre vágytam, de ettől még nagyon találó volt ez a befejezés is. Nagyon érdekes film, ami a maga lassúsága ellenére folyamatosan fenntartja a figyelmet és leköt. Ajánlom!

 
Deku   2017. 07. 17.

Nos erről a filmről nem volt előzőleg semmi véleményem. Belenéztem amolyan unaloműzősképpen és bejött. Tetszik ez a fondorlatos és pörgős stílusa ami van neki.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Nagy élmény volt. Teljesen ismeretlen volt a film számomra, így nem tudtam mire számíthatok. Végig sejteni lehet a befejezést, mégis reménykedünk, hogy nem úgy lesz. Amúgy is szeretem Geoffrey Rush-t és ez csak rátett egy lapáttal. A karaktere óriási jellemfejlődésen megy át a film alatt. Végig tapintható a feszültség, szinte odaszegezi az embert a képernyő elé.

 
A Senki többet lassan csordogáló, fokozatosan kibomló drámának indul, aztán a rendező se szó, se beszéd, kihúzza alólunk a talajt, és egy másik műfajban folytatja a filmet. 75/100 több»
 
Hogyan különböztethető meg az eredeti kép a másolattól? Egyáltalán másolatnak tekinthető-e a másolat, vagy az is egy, az eredetihez képest kevésbé értékes, ám önmagában is helytálló művészeti alkotás? A kortárs olasz filmművészet legkiemelkedőbb alakjának, Giuseppe Tornatorénak a magas kultúrát tisztelő és azt thrillerré alakító Senki többet-je a főhősén keresztül felteszi a fentebbi kérdéseket nézőjének, majd egy allegória formájában meg is válaszolja azokat. 8/10 több»
 
A könyvelő korrekt mozi, ám annál nem több. A csavaros, fordulatokban gazdag, sötétebb tónusú akció-krimik kedvelőinek mindenképpen ajánlott. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.