Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
84%

Senki többet (2013)

La migliore offerta
Filmadatlap
 
25
Szereplők
35
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
László Kakuk   2021. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Majdnem sikerült a feléig megnézni. Hát nem az életről szól. Fikciók nem érdekelnek. Az élet elég bizarr tud lenni, már ha a rendező ismeri, és meg is tudja filmesíteni.

 
indingo   2019. 02. 04.

0

Remek film, csak ajánlani tudom. Gazdag a története, sok minden történik benne. Misztikus lengi körül, de a vége mégis meglepő.


 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Gyönyörű film, az egyik legjobb és talán legszomorúbb, amit valaha láttam. A befejező képsor a kedvencem, mind hangulata, mind képi világa miatt.

 
rbernadett   2015. 10. 02.

0

Hogy pontosan miért is "kölcsönöztem ki" ezt a filmet már nem tudom, de, hogy fogalmam sem volt róla miről fog szólni az is biztos. Pontosan amiatt, hogy nem tudtam mire számítsak, végig érdekes volt a történet és elképzelésem sem volt, hogy mivé les... több»

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nos erről a filmről nem volt előzőleg semmi véleményem. Belenéztem amolyan unaloműzősképpen és bejött. Tetszik ez a fondorlatos és pörgős stílusa ami van neki.

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Nagy élmény volt. Teljesen ismeretlen volt a film számomra, így nem tudtam mire számíthatok. Végig sejteni lehet a befejezést, mégis reménykedünk, hogy nem úgy lesz. Amúgy is szeretem Geoffrey Rush-t és ez csak rátett egy lapáttal. A karaktere óriási... több»

 
MP170506   2019. 03. 04.

0

Eléggé lassú cselekményű film, de mégis leköti a figyelmet. Érdekes a történet, nem láttam még hasonló fondorlatos, kicsit pszichológiai, drámai alkotást.

Galéria (6)

Videók (1)

 
A Senki többet lassan csordogáló, fokozatosan kibomló drámának indul, aztán a rendező se szó, se beszéd, kihúzza alólunk a talajt, és egy másik műfajban folytatja a filmet. több»
 
Hogyan különböztethető meg az eredeti kép a másolattól? Egyáltalán másolatnak tekinthető-e a másolat, vagy az is egy, az eredetihez képest kevésbé értékes, ám önmagában is helytálló művészeti alkotás? A kortárs olasz filmművészet legkiemelkedőbb alakjának, Giuseppe Tornatorénak a magas kultúrát tisztelő és azt thrillerré alakító Senki többet-je a főhősén keresztül felteszi a fentebbi kérdéseket nézőjének, majd egy allegória formájában meg is válaszolja azokat. több»
 
A könyvelő korrekt mozi, ám annál nem több. A csavaros, fordulatokban gazdag, sötétebb tónusú akció-krimik kedvelőinek mindenképpen ajánlott. több»