Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
47%

A kétségbeesés órája (2021)

Lakewood
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts

Videók (1)

 
Candy   2022. 07. 01.

legújabb vélemény

0
Oh Naomi, hát hova futkosol?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Manapság az erdőfürdőzés, az erdőben való futás, vagy nevezzük bárminek, igencsak jótékony hatással bír az emberre. Ebben a filmben azonban Naomi kicsit mintha össze lenne zavarodva, és azt sem tudja, melyik út hová vezet… Így talán érthető a film címe is: A kétségbeesés órája vagy órái, mert a filmben Naomi Watts, aki egyébként egy remek színésznő, rettentően idegesítő. Oké, értem, és megértem a vesződését, főleg, hogy normálisan nem tudott levegőhöz sem jutni, és azt is, hogy ilyenkor igen nehéz kijutni egy erdőből, főleg ha rossz hírt kapunk, de a film itt ki is múlt. Nagyon jó csavar lett volna az, ami amúgy gyanút keltett, és maradt volna úgy, mondjuk kevesebb túlélővel és lett volna egy cselekmény szál a miértről és a hogyan-ról. De így, egy színésznőt láthattunk a filmben aki ide-oda futkosott a mobiltelefonjával a kezében, és fura fejeket vágott. Inkább kimegyek a szigetre, ha ilyeneket szeretnék látni. Rémes volt!

 
Caravaggio1978   2022. 06. 23.

1
Majdnem jó film lett, de csak majdnem

A film egy jól sikerült iPhone reklám. A történet még jó is lett volna, ha nem csináltak volna egy értetlen, buta nőt a főszereplőből, aki elindul kocogni, kb. 5 percet sétál attól a helytől ahol lakik, majd eltéved, azt se tudja hol van. Össze-vissza telefonálgatások, bugyuta kérdések ömlenek a telefonból, és a telefonba. Maga a fő cselekmény el lett hanyagolva, nem tudjuk pontosan mi is volt a lényege az iskolában történteknek. A film egy hosszú telefon-káosztörténet, egész jó, de nagyon mély nyomot nem hagyott bennem. Természetesen a leghangsúlyosabb jelenet az a "taxis", mikor kihangsúlyozza hogy neki Android telója van.

 
himi85   2022. 02. 28.

0
Átlagos, de érdekes thriller-dráma

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Naomi Watts egy aggódó édesanyát alakít, akinek egy izgalmas és nagyon drámai óráját meséli el ez a film. Watts 1 éve veszítette el férjét, gyermekeinek apját, a tragédia évfordulója nyomja főhősünk családjának a vállát, akik azóta próbálják túltenni magukat az apa elvesztésén. Mindkét gyermeke ugyanabba a helyi iskolába jár, ahol aznap tragédia történik. Watts, miután kirakja őket az iskola előtt, a külvilág elől menekülve a helyi erdőbe megy futni, s edzés közben iskolai lövöldözésről hall a hírekben. A terror helyszíne saját gyermekeinek az iskolája. A következő egy órában Naomi Watts színészi játéka, mindent eláruló arckifejezései, s az ügyesen megírt minimalista, de profi történetvezetés viszi előre a filmet, mely végig fenntartja a feszültséget. Az végeredmény bár nem lesz klasszikus, de egyszeri nézése során kellemesen szórakoztat. Hála Phillip Noyce rutinos thrillerrendező /Férfias játékok, Végveszélyben, A csontember/ munkájának, nagyon könnyen bele tudjuk magunkat élni a tragédiába hirtelen belecsöppenő szülő szerepébe, végig ökölbe szorított kézzel szurkolunk a családjáért. Érdemes adni neki egy esélyt. 6,5/10.

 
vejunkanew   2022. 06. 20.

0

Egyszerűen borzalmas film. Sajnálom az igazi túlélőket. Szeretem Ms. Wattsot... de ez az eddigi legrosszabb munkája. Semmi értelme nem volt. Talán egy kicsit több háttéranyag a lövöldözőről...nem tudom. Csak egy irritáló film.