Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

Claire Darling utolsó húzása (2018)

La dernière folie de Claire Darling
Filmadatlap
 
34
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
jannniisscem   2019. 04. 05.

Nem ragozom, engem azonnal lebilincselt a film hangulata, helyszínei. Igazán kellemes, teljesen ki tudott kapcsolni. Egyszóval, aki nem igazán akarja túlbonyolítani a dolgokat, mégis egy tartalmasabb szórakozásra vágyik, az mindenképp nézze meg.

 
gandalf01   2019. 04. 04.

Nincs jobb szavam rá, mint az, hogy ez a film keserédes, de szerencsére egyáltalán nem lelombozó. Lehet, hogy a fiatalabb korosztálynak nem sokat mond ez a téma, de az biztos, hogy ezzel mindenki szembesülhet élete során. Szóval mindenképp érdemes rávetődni, igazi különleges darabról van szó.

 
Persze a nézőnek nem lesz feltétlenül tragikus hiányérzete, mert effektíve megtudjuk, hogy mi is az a nagy titok a múltban, Deneuve meg Masroianni végül, amit el lehet játszani ebben a filmben, több mint rutinosan hozza. több»
 

A Claire Darling utolsó húzása című film Lynda Rutledge nagy sikerű regényének - Faith Bass Darling’s Last Garage Sale - adaptációja. (Magyar nyelven ezidáig még nem jelent meg)

(hp)
 

Catherine Deneuve legújabb filmjében lányával, Chiara Mastroiannival játszik anya-lánya szerepben.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.