77% 36 szavazat
Fogat fogért

Fogat fogért

Les grands moyens
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
29
Szereplők (29)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy nap a helyi maffia váratlanul lemészárol egy nyomozót, és vele együtt az egész családját. A nyomozást a család három idősödő nénikéje veszi kézbe, akik közül az egyik szemtanúként is jelen… Több


Ország: Franciaország
Premier (HU): 1978.05.18.
 
2021.07.28 Filmbarbár

legújabb vélemény

Vérbosszú öregasszony módra

Teljesen véletlenül, netes barangolásaim során futottam bele ebbe a filmbe. Bár végignéztem, eléggé vegyesek az érzelmeim. Az alkotóknak voltak ugyan jó ötleteik, de szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni ebből a történetből. Tetszett, ho... Teljes kritika

2
 
2015.11.22 WaldyxMan

Egy kissé lehangoló a film a színek miatt. Túlságosan retró, nem is igazán tartom szerencsésnek egy krimi ilyen megvalósítását, nem igazán lehet komolyan venni. A három idős hölgy alakítása is inkább groteszk.

0
 
2015.04.09 hansi13

Szórakoztatónak eléggé szórakoztató, remek párbeszédek vannak, főleg a három főszereplő között, bár a valódi, detektív oldala a filmnek eléggé semmilyen. Ötlet az van bőven a filmben, csak valahogy egy kissé kiaknázatlanok.

0
 
2016.07.26 Sziszi

Őszintén szólva én azt hittem, hogy ez valami vígjáték, és nem egy komoly krimi. Nem csalódtam ettől még, de meg kell hagyni, a nyomozási szál nagyon kidolgozott a filmben. Jár az öt pont. :)

0