Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
77
Képek
1
Videók

Vélemények: Lincoln (2012)

 
dailyfilmsan   2020. 12. 15.

legújabb vélemény

0

Lassú és tömör volt, mint egy törti beadandó, amit az osztály strébere írt, és azért kapott rá négyest, mert túl hosszú lett. Érdekes persze az, ami a háttérben zajlott akkoriban, Daniel Day-Lewis zseniális benne, nem úgy, mint Joseph Gordon-Levitt..... több»

 
Puncs   2020. 03. 31.

0

Jó film. Aki szereti a kosztümös filmeket, és érdekli az amerikai polgárháború, az értékelni fogja.


 
indingo   2019. 02. 26.

0

Az amerikai polgárháború idején játszódó film legfőbb mondanivalója, hogyan lehet képviselőket rábírni egy törvény, konkrétan a rabszolgaság eltörlésének a megszavazására. Kit meggyőzéssel, és a többséget megvesztegetéssel. A polgárháború véres jelen... több»

 
Edii   2015. 04. 22.

0

Profi rendezés, kiváló színészekkel, korhű látvánnyal, de az egész film unalmas, száraz, tömény...az tény, hogy történelmi film, de ez már túlságosan is az. Egyszer azért megéri megnézni!

 
TribeBubu   2016. 11. 15.

0

Rossznak nem mondanám, mert szép és szakmailag jól összerakott film. Viszont szerintem iszonyú unalmas. A két és fél óra alatt nem sok jelenet volt, amire azt mondom, hogy lekötött. Bár lehet, hogy az is rátesz egy lapáttal, hogy sok részéhez hozzá s... több»

 
erahurka   2018. 08. 17.

0

Kicsit bő lére eresztett de amúgy korrekt és jó közt lavírozó filmecske Lincolnról egy zseniálisan alakító Daniel Day-Lewis-szal.

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Nem mondhatnám, hogy túl maradandó élményt adott eme alkotás. Sajnos nem mondhatom, hogy eldobtam magam, nem lett bűn rossz szóval azt se lehet ráakasztani, hogy ez vétek az emberiség ellen, de ha egy kellemes akarok nézni nem ez fog első alkalommal eszembe jutni.

 
sullerb1022   2015. 04. 24.

0

Nekem nem jött be annyira, hogy akár egy négyest is adjak rá, mert nagyon unalmas, dialógus, dialógus hátán, pörögnek a párbeszédek, hirtelen azt sem tudom ki kicsoda, mire észhez kapok, aztán vége…

 
nagynesze   2015. 08. 29.

0

Erős dráma, nehéz film, úgymond meg kell rá érni. A címből már sejthetjük, hogy politikáról, történelemről és ezek drámai vonásairól fog szólni. Spielberg uraság ugyan nem alkotott világraszóló művet, de ebből is jó mozit csinált, őrizze meg jó szokását.

 
UmpaLumpa   2015. 12. 03.

0

A Licoln a sokadik olyan film, ami annyira amerikai, hogy csodálkozik az ember, hogy nem sávos-csillagos vér folyik a szereplőkből. Témájában, megvalósításában, rendezőjében és színészeiben is megtestesíti mindazt a közhelyet, amit az ember már a pla... több»

 
Toncsi   2015. 07. 25.

0

Steven Spielberg valóban kitett magáért, hogy az amerikai álom és hősiesség egyik alapvető személyiségét, Abraham Lincolnt a lehető leghitelesebben adja vissza a közönségnek. Akár a díszletekről, akár a jelmezekről, akár a jellem- vagy korábrázolásró... több»

 
csenge   2015. 07. 05.

0

Ha a magyar diákoknak kötelező bizonyos nemzeti ünnepeken mondjuk megnézni A napfény ízét, az Eldorádót vagy azt az ötvenhatos témájú, Dobó Katás borzalmat, akkor tuti, hogy mostantól kezdve az amerikai kisiskolásoknak egy pisszenés nélkül kell majd ... több»